Bőrápolás, ami rólunk szól

2023. november 16.
Az öregedés jeleit jóval könnyebb megelőzni, mint eltüntetni. A Kiehl's Super-Multi Corrective termékcsaládja és annak vadonatúj tagja tökéletes választás egy anti-aging rutinba.

Ahhoz, hogy az arcunk sokáig megőrizze üde, fiatalos külsejét, a bőrtípusnak megfelelő öregedésgátló ápolásra van szükség – az arc minden területén. A Kiehl’ Super-Multi Corrective termékcsaládja többféle készítménnyel nyújt igény szerinti támogatást az öregedés jelei ellen.

Megoldás zsíros bőrre

A legújabb termék, a Super-Multi Corrective Soft Cream normál, olajos, kombinált és érzékeny bőrön is használható géles állagú hidratáló, amely egyszerre kezeli az öregedés 7-féle jelét: láthatóan feszesíti és feltölti a bőrt, csökkenti a ráncok megjelenését, fokozza a ragyogást és javítja a bőr rugalmasságát, simább textúrát és egyenletesebb tónust eredményez.
Kettős kollagéntámogatást nyújt: a ProxylaneGX nevű, több szabadalommal védett összetevő javítja a feszességet, a rugalmasságot és finomítja az arc vonalait. Az adenozin fokozza a kollagéntermelést, a Capryloyl Glycine pedig szabályozza a faggyútermelést.

Super Multi-Corrective Soft Cream Kiehl’s 32 000 Ft

Fókusz a szemen

A termékcsalád különleges szemkörnyékápolót is tartalmaz: a Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment láthatóan kisimítja, feszesíti és ragyogóbbá teszi a szemkörnyéki bőrt. Egyaránt hat a szemöldökcsont, a szemhéj és a külső szemzug területén, valamint a szem alatti részen a megereszkedett bőr, a ráncok, a szárazság, a duzzadtság és a sötét karikák ellen. A benne lévő ProxylaneGX javítja a bőr rugalmasságát és feszesít. Az omegazsírsavakban és antioxidánsokban gazdag áfonyamag-kivonat segít megerősíteni a szem körüli bőrt, a peptidek pedig csökkentik a finom vonalakat, szarkalábakat.

A retinol ereje

A márka egyik slágerterméke, amely minden bőrtípusra (beleértve az érzékeny bőrt is) ideális, és amely minden bőrápolási rutin kötelező eleme, a Retinol Fast Release Wrinkle-Reducing Night Serum és a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. A nappali szérum erőteljes ránctalanító hatással bír, láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal. Az éjszakai retinolos szérum pedig segít felgyorsítani a bőrfelszíni sejtek megújulását, hogy láthatóan enyhítse a finom vonalakat és a ráncokat.

Személyre szabva

A termékcsaládban ezeken kívül öregedésgátló nappali arckrém és ennek SPF30-as változata is elérhető. Hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb, arról érdemes szakértőket kérdezni: a Kiehl’s üzletben egyedülálló bőrápolási tanácsadáson vehetnek részt ingyenesen az érdeklődők. Professzionális eszközökkel nagyon alaposan felmérik a bőr állapotát, feltérképezik a bőrápolási szokásokat, és ezek alapján javasolnak személyre szabott rutint a megfelelő kozmetikumokkal. Akinek pedig erre épp nincs ideje vagy lehetősége, az a www.kiehls.hu oldalon az Arcápolási rutin kereső segítségével, 5 kérdésből álló kérdőív megválaszolása után kaphat hasznos tippeket.

Elérhetőség: Westend Kiehl’s 1062., Váci út 1-3. Telefon: +36-1/236-0222 www.kiehls.hu

Promóció