Tökéletes ajándékok – ajándéktippek a pénztárcánkra szabva

2023. december 19.
Az elegáns neszesszerben megbújó, a Q10 erejével szépítő bőrápoló mesterhármas, pihepuha, sapka-kesztyű szett a zord időre, vagy éppen egy szerelőboxot idéző, minden földi jóval megpakolt férfi szépségcsomag? Költségkeret szerinti inspirációs válogatással segítjük azokat, akik a legszuperebb, és egyben a leghasznosabb ajándékokat szeretnék a fa alá helyezni idén a szeretteiknek.

Ma már szinte nincs lehetetlen az ajándékvásárlás terén, elég tisztázni magunkban a „keretünket”, amit a vásárlásra szánunk, illetve természetesen ismernünk kell valamennyire a megajándékozni kívánt személy igényeit is.

Innentől kezdve csupán az okozhat nehézséget, hogy a hatalmas kínálatból a valóban a legtökéletesebb ajándékot találjuk meg, sokoldalú, hasznos és szerethető napi társat helyezve ezáltal a fa alá a szeretteinknek. Következzen három inspirációs válogatás, ha a költségkeretünket már tudjuk, azt azonban még nem döntöttük el, mivel is szereznénk örömet idén a szeretteinknek.

Hasznos és hatékony ajándékok

Remekbeszabott, okosan összeállított szépség szépségcsomagok – bőrtípustól és bőrproblémától függően összeválogatott hasznos és hatékony termékekkel – szerepelnek a listán, de zöld életmódot és utazást egyaránt segítő travel size kiegészítők, sőt, a kutyabarát családtagoknak nagy örömet jelentő napi kiegészítők, jutifalattáskák is helyet kaptak a listán.

1. Cheodin travel size palackok piperecikkekhez, 7-9000 forintnak megfelelő euró  
5 csomag TSA által jóváhagyott úti méretű palack, szivárgásmentes, újratölthető.

2. Kis Herceg Moleskine notesz, 7990 Ft
Lenyűgöző, kedves design a kék, kemény „L” vonalas notesben, amely az év során hűségesen elkíséri jövendőbeli gazdáját a mindennapokban.

3. NIVEA Q10 POWER ajándékcsomag, 8299 Ft
A Q10 POWER Ránctalanító Nappali Arckrém fényvédő faktorral napközben, éjszakai változata az éj leple alatt fejti ki hatását. Alkalmazásukkal elősegíthető a ráncok kialakulása elleni hatékony védekezés.

4. Zoë Ayla Silky Beauty Sleep Collection selyem szett, 11 330 Ft
Az éjszakai maszk + párnahuzat + hajgumi trió a szépségfanatikusok kedvence lehet, védi a bőrünk, hajunk szépségét, és fenséges alvásélményt biztosít.

1. Zigzag La BIBLIOTHÈQUE gyertya 150 ml, 8850 Ft
Ha minőségi, mennyei, de mégsem virágos enteriőr gyertyát keresünk ez a bőr, styrax, fahéj, pacsuli, cédrus, vanília, guajakfa és borostyán jegyeket felvonultató, 100% növényi viaszból készült gyönyörűség tökéletes választás lehet. Nem csak könyvtárba, természetesen irodába is!

2. NIVEA MEN TOOLBOX FOR MEN ajándékcsomag, 9499 Ft
Az érzékeny bőrű férfiak számára kifejlesztett Sensitive Tusfürdő, a Sensitive After Shave Lotion és a tengeri ásványokkal dúsított, frissítő Fresh Active Golyós Dezodor mellett a nyugtató Hidratáló Arckrém is helyet kapott a praktikus szerszámos ládában.

3. Jack & Jones JACBEANIE GLOVE GIFTBOX SET – Beanie, 9990
Gyönyörű, barna téli alapszett férfiaknak. A Beanie rajongóknak tökéletes meglepetés lehet a 100 % akril, kötött kesztyű-sapka kombináció elegáns kivitelben – sportos és irodai viselethez egyaránt.

1. Pink vállfás ékszerrendező, 1890 Ft
Ezzel a praktikus ékszerrendezővel átláthatóvá válik az ékszer- és bizsukészlet. Egyik oldalán 30 db átlátszó zseb, másik oldalán 14 db tépőzáras tartó segít, hogy mindig megtaljuk a ruhánkhoz illő ékszereket.

2. NIVEA BEST CARE ajándékcsomag, 2199 Ft
A pro-vitaminnal és olajokkal gazdagított krémtusfürdő és a gyengéd ápolást nyújtó Nivea Creme hidratáló krém kettőse praktikus kozmetikai táskában.

3. Polka Dog stílusos mini jutalomfalat-tartók, 5000 Ft
Jutalomfalat-tartó sétákhoz vagy kutyasuliba – többféle színben, dizájnban. Az oldalán lévő karabinerrel a nadrág övtartójára vagy táskára akasztható, vagy a hozzá tartozó heveder övvel a derekán is viselheti a megajándékozott.

Promóció