Komplett adventi szépségcsomagok, ha nincs időd válogatni

2023. december 13.
Ma már rég nem kötelező szenvedés egy beautyaddict számára karácsonyi ajándékot választani. Specifikus adventi szépségcsomagok sokasága könnyíti meg a választást.
karacsonyi-ajandekbazar-noknek

Nem törvényszerű, hogy a karácsony közeledtével le kellene járni a lábunkat, hogy megtaláljuk a tökéletes szépségajándékot.

Szebbnél szebb, jól összeválogatott szépségtermékek sora várja a polcokon, hogy valaki olyannak emeljék le a karácsonyfa alá szánt ajándéknak, aki igazán értékeli a tartalmát.

Elég, ha tisztában vagyunk azzal, melyik márka, melyik bőrápolási vagy hajápolási terület a kedvence a megajándékozni kívánt személynek, vagy éppen milyen illat, az amitől lázba jön.

A legtöbb márka ugyanis ma már speciális karácsonyi csomagokkal készül az adventi szezonra, különböző büdzsé és ízlés szerint összeállítva a speciális, limitált válogatású kedvenceket.

Következzen egy szélesebb karácsonyi ajándékötlet lista azoknak, akik még gondolkoznak azon, hogy mit is szeretnének a fa alá tenni.

essence Sparkle all the way ecsetszett
Ideje ragyogni - és nem csak az ünnepekkor! Az öt különböző ecset szuperpuha, szintetikus sörtékkel rendelkezik, hogy simogassa a bőrt és egyedi megjelenést biztosítson. A széles fejű púderecset ideális a púdertextúrák felviteléhez, és a gyengéd elkeveréshez. A highlighter, bronzosító és pirosító a highlighter ecsettel pontosan felvihető és eloszlatható. A ragyogó szemsminkhez egy ecsettrió is rendelkezésre áll: az eye shader ecsettel pedig nagy felületen lehet szemhéjfestéket felvinni. A precíz szemhéjfesték ecset pontos kiemeléseket és kontúrokat hoz létre, majd a blender ecset elegyíti a sminket csodaszépen.
Moroccanoil Repair Xmas karácsonyi csomag
Ebben az imádnivaló hajápoló szettben minden megvan, ami segíthet megszépíteni a karácsonyt és egyúttal regenerálni az igénybevett, töredező, fénytelen tincseinket. A csomagban ráadásul még egy ajándék kézkrém is helyet kapott a három nagyágyúnak számító Moroccanoil hajápoló termék mellett. De lássuk a 3 érvet, hogy mitől is számít ez a szett tényleg atombiztos karácsonyi ajándéktippnek a hajápolás szerelmesei számára. 1. Moroccanoil Repair Shampoo regeneráló sampon argánolajjal 2. Moroccanoil Repair Conditinoner regeneráló hajkondicinonáló argánolajjal 3. Moroccanoil Hajápoló olaj
Swissdent Crystal ft. Maison Mollerus arany ajándékszett
Álomszép trióval jött ki egy kivételes együttműködés eredményeként a Swissdent. A Maison Mollerus prémium svájci márka (a bőr kézitáskák, bőröndök és kiegészítők frontján számít kiemelkedőnek) luxus neszesszerében most az exkluzív adventi kollaborációjuknak köszönhetően egy sikkes fogkefe és egy fluoridmentes regeneráló fogkrém lapul, kivételesen szép és hasnzos karácsonyi ajándékötletként.
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Arcfiatalító Szérum szett
Ha luxus és bőrápolás fronton keresünk ajándékot ünnepi kiadásban, az ikonikus Helena Rubinstein termékeket tartalmazó szépségápolási csomag mellett nem érdemes elmennünk. Szuper kombinációban sorakozik itt fel 4 Powercell \"családtag\" - középpontban a Powercell Skinmunity Arcfiatalító Szérummal, mely milliónyi tengeri sziksófű őssejt erejével védi a bőrt és hozzájárul a gyorsabb regenerációhoz. A szett termékei a legérzékenyebb bőrön is alkalmazhatóak. A Powercell Szérum ultra könnyed, tejes formulájával felveszi a küzdelmet a városi hektikus életmód bőrre kártékony hatásaival szemben. Nem lehet vele mellélőni a fa alatt!
Nivea Joy of Life ajándékcsomag
A bőrápolási márka egyik legkecsegtetőbb adventi szettjében a Rose Touch Hidratáló Fátyolmaszk hidratálja és intenzíven táplálja az arcbőrt, miközben helyreállítja a bőr rugalmasságát és tónusát. A limitált kiadású Nivea Joy Of Life Tusfürdő szintén helyet kapott a csomagban, ahogyan a rózsa és jázmin illatú Joy of Life Testápoló is, amely intenzíven hidratálja a bőrt. Olyan bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termékek lapulnak meg benne, amelyeket akár mindennapos használatra is bevethetünk a kényeztetés jegyében.
CND Vinylux Karácsonyi Gömb szett
Egy látványos gömbcsomagolásban rejtette el két slágertermékét a CND a közelgő karácsony alkalmából. A csinos kis karácsonyi szett a márka Vinylux fedőlakkját és egy általad választott (pontosabban az ajándékot vásárló személy által jó eséllyel a te ízlésed szerint választott) árnyalatot tartalmazza, és amellett, hogy csodálatos, tartós körömfestést segít elő, a karácsonyfára felakasztva is pazarul mutat.
Tweezerman Limited collection szempilla ajándék szett
Nagy eséllyel kevés nő van, aki ne örülne a Majestic Turquoise szempilla göndörítő és fésű duójának a karácsonyfa alatt. A legmagasabb minőségű, ikonikus eszközökből álló készletet úgy tervezték, hogy minden nő professzionális eredményeket érjen el, akár otthoni környezetben is. Az eredmény gyönyörűen göndörített és szétválasztott szempillákat ígér, még a mélyebben ülő szemek nehezen elérhető szempillái esetében is. A szilárd szilikonpárnáknak köszönhetően tökéletesen göndöríti a szempillákat anélkül, hogy összeragasztanák vagy károsítanák azokat. Egyszerűen zseni a területén!
Bobbi Brown Primed to Party Vitamin Enriched Face Base Duo
A sminkmárka egy dupla primerszettel ünnepli az adventi időszakot. A két primer segít kisimítani és hidratálni az arcbőrt sminkelés előtt, mindezt mennyei illattal, a benne lévő grapefruitnak és a gerániumnak hála. Ami pedig az összetételét illeti, igazi bomba: sheavaj (táplálja és puhítja a bőrt), vitaminkomplex (B, C, E), hialuronsav (hidratál) és szkvalén gazdagítja - ez utóbbi meseszépen puhítja és kisimítja az arcbőrt.
Image Skincare Bright & Brilliant szett
Ormedic Balancing Facial Cleanser, Ageless Total Pure Hyaluronic Filler és Prevention+ daily matte moisturizer SPF 30 - ebből a mesterhármasból áll fel az Image Skincare idei legígéretesebb szépségcsomagja adventra. Helyet kapott benne egy szuper, frissítő és mégis kényeztető géles lemosó, mellette pedig az Ageless Total Pure Hyaluronic Filler. A koncentrált felszíni filler hatféle kisebb és nagyobb molekulatömegű hialuronsavval gyorsan elsimítja a ráncokat, azonnali, látható hidratálást biztosítva, míg a csomag harmadik tagja széles spektrumú fényvédelmet biztosít a hétköznapokban, mattító hatást ígérve.
Clinique Moisture Surge megasztárok karácsonyi szett
A Clinique karácsonyi ajándékcsomagoknál kevesebb ikonikus van az adventi szezonban, a márka remekbe szabott válogatásaiból nekünk is nehéz egyet kiválasztanunk. Bár tényleg mindenki számára találhatunk ajándékot - a bőrbarát sminktermékektől, a kedvenc bőrápoló termékekig széles a választék - de mi magabiztosan leragadunk a Moisture Surge családnál. A szett 100H hidratáló gélkréme szó szerint aranyat ér a bőrön, de a csomagban helyet kapott Moisture Surge Overnight Mask és a Lip Hydro-Plump Treatment is.

Fotó: Getty Images