Az egészséges haj az egészséges fejbőrnél kezdődik

2024. május 27.
Kipróbáltuk a Revox Plex hajápolási vonalának három új termékét, amelyek felveszik a harcot a leggyakoribb hajproblémákkal.

Tudtad, hogy az egészséges haj az egészséges fejbőrnél kezdődik? A Revox Plex hajápolási vonala most három új samponnal bővült, amelyek felveszik a harcot a leggyakoribb hajproblémákkal.
Ha a hajad ritkuló, laposodásra hajlamos, a Revox Plex Multi-peptid sampon lehet az ideális társad, hiszen növeli a haj ellenálló képességét és stimulálja a hajhagymákat. Gyorsan zsírosodó hajra a Revox Plex Detoxifying sampont ajánljuk, amely egy komplex mélytisztító kötéserősítő tulajdonsággal. Rendszeres használatával 1-2 nappal is kitolhatod a hajmosást. A festett, roncsolódott hajra pedig a három újdonság közül a Revox Plex Purifying sampont válaszd, ami nem csak megtisztítja a fejbőrt a lerakódásoktól, hanem erősíti és táplálja is a haj szerkezetét. Plusz egy tipp, hogy a töredezett hajvégekre próbáld ki a Revox Plex Molecular Repair maszkot, amely egy peptides, keratinos hajmaszk károsodott és festett hajra.

Nézd meg videónkat is:

Bővebben a termékekről ITT olvashatsz!

 

Promóció