2024-ben a színes tornacipők uralják a trendet, mutatjuk a legnépszerűbbeket!

2024. június 17.
A Converse új kollekciója máris sláger. A legendás tornacipők nélkülözhetetlen elemei a kapszulagardróboknak, hiszen minden stílussal és minden ruhadarabbal kombinálhatóak.

Az idei évben a Converse egy új vonalat hozott a divatiparba, amelyet a többi versenytárs is méltónak talált a követésre.

2024 nyári alapdarab – a színes tornacipő

A fiatalos cipők, pasztell és élénk színekben is erős karaktert sugároznak. Sportos, lezser összeállításban, a kényelem érzésével egészítik ki az öltözködésed. Irodai viseletként a pasztellszínek az egyszerű eleganciát emelik ki, míg az esti összeállításnál igazi bulikirálynővé varázsolnak. Sokoldalúbb lábbelik, mint gondolnád! A szezon slágercipői új dimenziót nyitottak a retró stílus felé, és szinte berobbantották a 2024-es nyári divatot.

Az elmúlt években a divat „alaphangulata” megváltozott. Sokkal fontosabb lett a fiatalos lendület, a gyermeki játékosság, a könnyed lezserség, amire a Converse Cruise tornacipők szinte predesztináljak viselőjüket. A színes lábbelik könnyedebbé teszik a mindennapjainkat. Ezek a friss színek, a merész stílus, a mindennapi kényelem és a 90’-es évek divatjának ötvözete olyan stílust kínál, amely azt sugallja, hogy bármilyen kalandra készen állunk. Ahogyan a natúr színek, a tarka friss színvilág, is könnyedén kombinálható szinte minden öltözködési stílussal.

Válassz, te melyik stílust öltenéd magadra?

Fesztiválozó stílus

A merészebb kombinációkhoz mindig jó választás a tornacipő, főleg egy izgalmas fesztiválszett kialakításánál. Trendi outfitted lehet, ha mondjuk a virágos midiszoknyához metál fényű crop topot és pasztell zöld tornacipőt választasz, vagy egy lezser bohém hosszú ruhával teszed magad stílusossá és magabiztossá, amelyet a szezon népszerű színes lábbelijével viselsz.

Office stílus

Válassz monokróm szettet a munkához. A trendi natúr színösszeállítás és a könnyed természetes anyagok összképét dobd fel valami igazán ütőssel. Próbálj ki egy bő szárú bézs lenvászon nadrágot, egy hasonló vászoninggel, és természetesen egy csodás zöld tornacipővel. Ha még a kiegészítőkre is odafigyelsz, a hatás nem marad el. Egy izgalmas nyaklánc vagy egy látványos fülbevaló már elég, de ügyelj arra, hogy ehhez a szetthez a cipővel harmonizáló táska passzol.

Party stílus

Még a legegyszerűbb spagettipántos fekete ruha is trendivé válik, ha egy zöld cipővel hívod fel a figyelmet arra, hogy a megjelenésed nem unalmas, hanem laza és trendi. Válassz hozzá nagyobb méretű zöld fülbevalókat a 90-es évek stílusában és már indulhatsz is.

Ne feledd! Elég egy apró színes mozzanat, hogy megváltoztasd magad és a világot is magad körül! Meríts ihletet az új pár Converse cipődből!

Promóció