Gwyneth Paltrow szépségrutinja tetőtől talpig

2024. április 30.
Gwyneth Paltrow szépségrutinja teljes egészében nyilvánosságra került. A Goop alapítója az elejétől a végéig részletezte a szépségápolási rituáléját, közte a gyerekei által viccesnek talált körömfestési szokásait.
Gwyneth Paltrow is bevállalta a halszálka melírt.

A Goop életmódportál világhírű alapítója, Gwyneth Paltrow az Allure magazin szépségrovatában számolt be arról, pontosan hogyan is tartja karban bőrét, haját és körmeit. A színésznő a cikkben mesélt új kedvenc hidratálókrémjéről, amelyet a „smink nélküli” napokon visel, és a 90-es évek kultikus kedvenc lakkjáról, amelyről a mai napig nem hajlandó lemondani.

Gwyneth Paltrow szépségrutinja mellett belsős beauty hírmorzsákat is megosztott, például arról is mesélt, hogy miután nemrég a vörös szőnyegen fotózták, fodrásza sms-ben szidta le. Kadi Lee, a Highbrow Hippie szalon tulajdonosa és hajfestőmester a sztár szerint a legjobb a műfajban, de sajnos nem látogatja eleget a fodrászatát. „Hm, meg kell festenünk a hajtövedet…” – írta neki a fodrásza az esemény után egy üzenetben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Highbrow Hippie (@highbrowhippie) által megosztott bejegyzés

Gwyneth Paltrow szépségrutinja A-Z-ig

Bár a Goop-alapító a glamour megjelenést már nem akkora erőbedobással helyezi előtérbe, mint korábban, de időt szakít a napi hámlasztásra, hidratálásra és más bőrápolási rituálékra. A hangsúlyt manapság a ragyogó, természetes, kicsit fiúsan csajos, nyárias hangulatra helyezi a bőrápolásban. „Amikor a 20-as éveidben jársz, nem gondolod, hogy valaha is meg fogsz öregedni, ezért cigizel és egész éjjel bulizol. Dolgozom azon, hogy elfogadjam, hogy nyilvánvalóan már nem vagyok 26 éves. Nem mintha valaha is szeretnék megint annyi lenni” – mondja a híresség. A szarkalábakkal barátságban van, mondván, erősnek és „élőnek” akarja érezni magát. Bár Gwyneth Paltrow szépségrutinjában szerepelnek a saját márkás vonalából származó formulák is, jó pár különböző brand is felvonul a 26 dollártól egészen a 399 dolláros árcéduláig terjedő favoritok között.

1. Haj

@lolavie

The hype is real 😏 IYKYK #lolavie #jenniferaniston #restorativeconditioner #conditioner @Sarah James

♬ son original – 🦦🍄

A színésznő azt mondja, a Virtue sampon kihozza a szőke fényességét a hajában. Emellett hetente egyszer bevet egy K18-as maszkot is, de Jennifer Aniston LolaVie kondicionálója is szerepel Gwyneth Paltrow szépségrutinjában.

2. Bőr

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

goop (@goop) által megosztott bejegyzés

„Amikor felébredek, nem igazán csinálok semmit a bőrömmel, csak edzés után. Ezután jellemzően a zuhany alatt a Goop Cloudberry hámlasztó tisztítót használom. Mindig is nagy bőrradírrajongó voltam. Ezt követően a peptid szérumunkat és hidratálónkat használom.” Azt mondja, ezután feltesz egy kis ajakápolót is, és ennyi a reggeli rutin. A nap végén a Vintner’s Daughter Active Renewal Cleansert használja, mondván, igazán gyengéd és hatékonyan eltávolítja a sminket és a fényvédőt. „Mindig lenyűgöz, milyen frissnek érzem magam a használata után.” A színésznő kevés arckezelést kap, mert nincs sok ideje. „De amikor New Yorkban vagyok, szeretek Christine Chinhez járni. Minden egyes dolgot leradíroz az arcodról, tényleg megéri a pénzt.“

3. Smink

Az átlagos napon Gwyneth Paltrow szépségrutinja nem tartalmaz sminklépéseket. „Orcákra és szemhéjra kínálunk színezett balzsamokat, szóval ha kifejezetten fáradtnak tűnök, akkor csak felviszek belőlük egy kicsit. Az Augustinus Bader szerintem nagyszerű szérumot készít a smink nélküli napokra, amely tényleg ápolja a természetes szemöldökömet és szempillámat.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tower 28 Beauty (@tower28beauty) által megosztott bejegyzés

Nyáron a színezett Tower 28 SunnyDays Tinted SPF 30 termékkel oldja meg a napvédelmet a bőrápolási rutinjához illeszkedve, amely könnyű, finom fedést, egységesebb bőrszínt is biztosít a bőrnek. „Ha a vörös szőnyegre készülök, akkor szeretek előtte egy kis gua shás arcmasszázst is csinálni, vagy a Theragun arcgépet használni, ami elképesztő jó a különféle beállításaival.” A felkészülésből nem marad ki – többek között – az edzés, a szauna és egy tonnányi elektrolitital. „Szeretek zöldséget és fehérjét fogyasztani, igyekszem jól étkezni és hidratálni, és olyan életmódbeli döntéseket hozok, amelyek visszaköszönnek a bőrömön is. És végül, a sminkesem, nem is tudom, mennyi, talán millió dolgot ken az arcomra…”

4. Test

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tata Harper Skincare (@tataharperskincare) által megosztott bejegyzés


„A Corpusnak van egy igazán zseniális tusfürdője és egy dezodorja cédrusillatban. Szeretem a Tata Harper Resurfacing Body Serum formuláját is, aktívabb, mint a legtöbb testápoló termék, és hatékony, fényűző.” A színésznő gyűjti az illatokat, így gyakran váltogatja, amit visel. „Jelenleg a VYRAO The Sixthjét szeretem. Friss tavaszi illata van anélkül, hogy túl virágos vagy nőies lenne, az üveg pedig pompásan néz ki.” Gwyneth Paltrow szépségrutinja az izmok kényeztetését is magában foglalja. Hetente egyszer masszázsra jár, sőt, köpölyözésre is. Hetente vagy kéthetente egyszer újítja meg a manikűrjét. „A gyerekeim kinevetnek, mert vagy natúr vagy sötét, sötétvörös leszek, mint a Chanel jellegzetes színe, amit a 90-es években mindannyian viseltünk. Nem szeretem túl hosszan a körmeimet, de nem szeretem a túl rövidet sem. Valójában nagyon kicsi a kezem, ezért szükségem van egy kis hosszúságra, hogy megnyújtsam az ujjaimat.”

Forrás: Allure, fotó: Getty Images