Ennél egyszerűbb még sosem volt a teljes arcápolási rutin: itt az új Nora Beauty termékcsalád

2024. szeptember 19.
A Nora Beauty mindenre gondolt, amikor megalkotta a teljes arcápolási rutint lefedő új termékcsaládját. Ráadásul végtelenül tápláló és kellemes érzés a 40 feletti bőrnek és fiatalnak egyaránt.
Nora Beauty arcápolási rutin
  • Ördög Nóra olyan napi rutint rakott össze szépségmárkájával, amit akkor is végigcsinálunk, ha lusták vagyunk a hosszas pepecselésre a krémekkel és szérumokkal.
  • Valószínűleg sokak kedvence lesz az arctisztító hab, ami ceramidot tartalmaz és elképesztő állaga van!
  • A Helia-D sok évtizedes szakértői munkája a garancia a Nora Beauty új arcápolási rutinjának minőségére is.

Ördög Nóra már évek óta dolgozik együtt a Helia-D szakértőivel. Így alkották meg a Nora Beauty termékeit, amiket sokan szeretünk, hiszen könnyedén illeszthetők be a minimalista sminkrutinba is, magas minőségűek és nagyon kellemesek a bőrnek. A sminktermékeket most új termékcsaláddal egészítették ki, amire valószínűleg már sokan vártunk, mert így lefedi az egész arcápolási rutint

Ráadásul nem is akármilyen hatóanyagok találhatók a Nora Beauty arcápolási termékcsaládjában. Mutatjuk, hogyan építsük fel a teljes arcápolási rutint a Nora Beauty termékeivel, és melyik hatóanyag mire jó az egyes lemosókban, szérumokban és krémekben!

Így épül fel a Nora Beauty új arcápolási rutinja

1. Nora Beauty Arctisztító Hab minden bőrtípusra: így lesz kedvenc az arcmosás

Az arcmosás a bőrápolási rutinnak az a lépése, amit még az sem hagy ki, aki egyébként irtózik a százlépéses reggeli és esti pepecseléstől. De még így is sokszor szükséges rosszként gondolunk rá. Lehet, hogy csak nem találtuk meg azt az arclemosót, amit kifejezetten jó érzés használnunk? Ha jót akarunk a bőrünknek, muszáj kipróbálnunk a Nora Beauty Arctisztító Habot, és az egész arcmosáshoz fűződő viszonyunk új alapokra helyeződik.

Tipp: ha erősebb sminket is le kell mosnunk, az arctisztító hab előtt használjuk a Nora Beauty arcápolási rutinjának másik újdonságát, a Sminkeltávolító Spray-t. Így makulátlanul tiszta és selymesen puha lesz a bőrünk.

2. Nora Beauty Hidratáló Booster Gél: igazi különlegesség az arckrém felturbózására

Jön az ősz, a hidegebb idő, kezdjük érezni, hogy húzódik a bőrünk. Ilyenkor szomjazik a bőrünk, szükségünk van valamilyen plusz lépésre az arcápolási rutinban, ami fokozza a hidratációt. Nem csoda, ha imádjuk majd a Nora Beauty Hidratáló Booster Gélt.

  • A ceramid a booster gél csúcshatóanyaga, 40 felett azért különösen ajánlott, mert csökkenti az öregedés látható jeleit és lágyítja, kisimítja a bőrünket.
  • Gazdag hialuronsavban, allantoinban és glicerinben: a hialuronsav természetes vízmegkötő a bőrünkben, az allantoin nyugtatja és puhítja a bőrt, a glicerin a bőr mélyebb értegeiből a bőr felsőbb rétegébe szállítja a vizet, így növeli a bőrfelszín nedvességtartalmát.
  • Az airless technológiájú csomagolás nemcsak azért hasznos, mert így az utolsó cseppig minden krém kijön a flakonból, hanem azért is, mert így sokkal higiénikusabb a bőrápolás, nem kell belenyúlnunk kézzel a tégelybe.

Tipp: A Nora Beauty Hidratáló Booster Gél azért is nagyon különleges, mert használhatjuk a megszokott hidratáló krémünk kiegészítéseként, felerősítve annak hatását.

Ördög Nóra kerekké tette az arcápolási rutint a Nora Beauty új termékcsaládjával

Ördög Nóra kerekké tette az arcápolási rutint a Nora Beauty új termékcsaládjával

3. Nora Beauty hidratáló krémek

A Helia-D sok évtizedes tapasztalata a garancia arra is, hogy a Nora Beauty hidratáló arckrémjei között megtaláljuk azt, ami a mi bőrünknek tökéletes.

  • Nora Beauty nappali hidratáló arckrém normál bőrre – Attól, hogy alapvetően nem problémás a bőrünk, feltétlenül gondoskodnunk kell a megfelelő táplálásáról. Ez egy 24 órás arckrém, amiben minden olyan hatóanyag – hialuronsav, allantoin, ceramidok, urea és glicerin – megtalálható, amire szükségünk van. Plusz jóság az SPF 20-as kémiai fényvédő, így a nap káros sugaraitól is véd az arckrém.
  • Nora Beauty nappali hidratáló arckrém érzékeny bőrre – Kaktuszkivonat, homoktövisolaj és α-bisabolol gondoskodik az érzékeny bőr megfelelő ápolásáról az arcápolási rutinban. Természetesen fényvédő és más tápláló hatóanyagok, így urea is van a nappali hidratáló krémben, ami védi a bőr természetes védőrétegét.
  • Nora Beauty éjszakai hidratáló krém – Tökéletes befejezése az esti arcápolási rutinnak minden bőrtípusra ez az éjszakai hidratáló. Zsíros vagy kombinált bőrrel nagy kedvencünk lesz, mert egyáltalán nem hagy ragacsos érzést a bőrön. Viszont az esti hidratálóban található shea vaj, barackmagolaj és szőlőmagolaj reggelre puha és bársonyos bőrt varázsol.

Mindhárom hidratáló krém tele van szuper hidratáló hatóanyaggal: hialuronsav, urea, allantoin, glicerin található bennük. Ceramidtartalmuk pedig növeli a bőr ellenálló képességét.

Fotó: Nora Beauty

Promóció