Egyedülálló élettörténet a legnagyobb slágerekkel

2018. április 15.
Egy rendkívüli, egyedülálló “élettörténet-musical” érkezik hamarosan Magyarországra, mely bemutatja, hogyan vált a fiúból király. Az Elvis, The Musical egy szenvedélyes és lenyűgöző show, emlékezve Presley felejthetetlen sikerére, az 1950-es évektől egészen 1977-ig, amikor a legenda elhagyott minket...

Látványos, izgalmas, a Király zenei termésének legnagyobb slágereit felvonultató musical érkezik hamarosan a fővárosba és két vidéki nagyvárosba. A show Elvis életének kiemelkedő állomásait és meghatározó szereplőit vonultatja fel, feltárva a kulisszatitkait a Király zene iránt elkötelezett és a showbusinessre feláldozott életének. Az előadásban felcsendül majd 24 örökérvényű Elvis nóta, így a Jailhouse Rock, az It’s Now or Never, a Suspicious Mind, a My Way, a That’s All Right Mama vagy Always on My Mind is. A két órás produkcióban a dalokat élő zenekar kíséri és majd’ 20 előadóművész alakítja a különböző karaktereket.

“Elvist  két színész játssza – meséli László Sándor, az darab magyarországi producere.  – Egy az ifjút, aki a kezdeteknél, természetes szőke hajával, kamionsofőrként megállt egy stúdió előtt, hogy felvegye lemezre első demóját édesanyja születésnapjára. Egy másik művész pedig a sikereinek csúcsán lévő, de már önpusztító életstílusával a véget is előrevetítő, éltesebb karaktert formázza meg. Az előadást olyan videók színesítik, melyek lehetővé teszik számunkra, hogy visszamenjünk az időben, mintha az volna a jelen, s részesei legyünk egy egyedülálló sikernek és egy személyes tragédiának. A cselekmény például egy 360°-os videóval indít, egy korabeli hírblokkal, mely Elvis haláláról tudósít, majd közvetíti a temetést Memphisben, ahol több mint 150.000 ember könnyezve búcsúztatja a Királyt.”

Az Elvis, The Musicalt május 24-én a debreceni Főnix Csarnokban, 26-án- és 27-én a budapesti Tüskecsarnokban és május 28-án pedig a szegedi Városi Sportcsarnokban láthatjuk.