Fenyő dalok újra, rockabilly stílusban

2019. január 13.
A Tom Stormy Trio és Petrovna We Like It Hot címmel értelmezte újra Fenyő Miklós egykori dalát.

A zenekar vezetője, Fácán – nemzetközi művésznevén Tom Stormy – a hazai könnyűzene rockabilly ikonja. Alapítója és 10 évig dobosa volt a Mystery Gang zenekarnak. A Mystery Gang után saját zenekarával, a Tom Stormy Trióval ért el nemzetközi sikereket. 18 országban koncertezett, milliós nézettségű (4,3 mill., 2,5 mill.) klipjei világszerte népszerűek.

A zenekar most újabb szenzációra készül. A 80-as évek egyik legnépszerűbb zenekarának, a Hungária együttesnek az ismert és kevésbé ismert dalait dolgozzák fel angol nyelven a top zenei producerrel, Jappánnal. A zenekar tagjai fiatal és tehetséges zenészek, énekesnőjük és a produkció ékköve Petrovna.

Fenyő Miklós a felvételek meghallgatása után zöld utat adott dalainak újragondolásához. Első videoklipjük a Van, aki forrón szereti című Fenyő Miklós szerzemény, mely We like it Hot címen jelenik meg. A dal hozza az eredeti felvétel lendületét és különlegességét, melyhez egy látványos, vidám klip született. A videoklip a Los Tiki Pictures legújabb munkája. Az látványos animációt Bogdán Balázs „Balu” készítette. Vágó Fekete Balázs „Feka”.

Nézd meg a videoklipet ITT!