Be-YOU-tiful Lupa beach party – pozitív testkép party Budapest tengerpartján!

2019. június 15. |

Egy befogadó és elfogadó party-t szervez június 15-én a Lupa beachen a Budapest Pride, ahol minden body beach body.

Először kerül megrendezésre a Be-You-tiful pozitív testkép strand party, melynek ötletgazdája Szkiba Zsuzska író, a Fogadd el magad című könyv szerzője. A buli a Budapest Pride Fesztivál keretében valósul meg. A rendezvény középpontjában testünk elfogadása és a kinézetünkhöz fűződő viszony javítása áll. A naplementébe nyúló koktélparty helyszínéül a karibi hangulatú Lupa beach szolgál, ahol a szombat esti lazulásról Dj Zsolo és Dj Regina Rossi gondoskodik.

A programban helyet kapott egy élőkönyvtár is, ahol a meghívott vendégekkel sokakat érintő témákról beszélgethetnek a résztvevők: szexuális kisebbségek, transzneműség, életkor- és testkép elfogadás. Ott lesz Rábaközi Andrea, ex-modell, aki saját példájával mutatja meg, 50 éves kor után is lehet elégedett valaki önmagával; Pusztai Olivért, Mr Gay Hungary, aki hazánkat dobogós helyre jutatta el a Mr Gay világversenyen lmbtq témákban kérdezhetik a jelenlévők; Fajt Alex Youtuber a transznemű közösséget képviselve osztja meg személyes tapasztalatait a teste megváltozásáról; Szkiba Zsuzska szervező pedig önmagunk elfogadásában segíti a hozzá fordulókat, testalkattól függetlenül.

Lakatos Márk szerint ilyen az igazi beach body

Lakatos Márk szerint ilyen az igazi beach body

Az ismert stylist egy egyedülálló, testpozitív üzenetet hordozó és nagyon szórakoztató fotósorozatot készített nyárra a Random Shooting Day csapatával, amelyben először vetkőzött a kamerák előtt.

Az est meghívott vendége Lakatos Márk stylist is, hiszen nemrégiben megjelent Random Shooting Day fotósorozata középpontjában a testpozitív üzenet kapta a főszerepet. Humoros fotósorozata szerethető módon figurázza ki a pasikról közvetített, sztereotíp férfiideálokról bemutatott divatfotókat.  Nem az egészségtelen életmódot vagy elhízást, hanem a kirekesztő világ helyett egy elfogadó közeg megteremtését hirdeti ez a fotókampány, mely rendkívül pozitív médiavisszhangot kapott az elmúlt hetekben. És hogy Márk megmutassa, mennyire szereti az egészséges ételeket, a Be-YOU-tiful Lupa Beach Partyn nem csak a beach body-ját fogja megmutatni, de együtt főz majd egy kedves barátjával, Felhősi Attilával, akivel egy fantasztikus zöld, rizses lecsót készít gourmet változatban, tele zöldségekkel, és a Lakatos Műhely kolbászaival, amelyek színtiszta sertéshúsból és fűszerekből készülnek.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra