A Golden Milk podcast vendége volt a Perfect Imperfection kampányunk

2019. november 04.
Testpozitív szemlélet a médiában, személyes tökéletes tökéletlenségek és a szépségfogalmunk újradefiniálása is téma volt a Golden Milk legújabb epizódjában. 

Immár fél éve landolt el a testpozitív kampányunk, a Perfect Imperfection, mely Bobák Szilvia újságíró és Bodnár Zsófia fotós-újságíró szerelemprojektje. A cikksorozat és a hozzá tartozó Insta-oldal női testtörténeteket hivatott bemutatni és mottója, hogy minden nő teste megérdemli azt a figyelmet, amit egy modell kap a fotózások során.

View this post on Instagram

ÚJ EPIZÓD ❗️⚠️🎧 Elérhető a podcast legújabb, rendhagyó epizódja. A @marieclairehun testpozitív kampányáról, a @ourperfectimperfection -ről beszélgettünk egyik megálmodójával, @szilviainflow -val, illetve három érdekesnél érdekesebb NŐvel, @sulekati -val, @louanda_bird_abreu -val és @lucindaharlow – val. A kerekasztal beszélgetés során, amely alatt a hallgatók isteni reggelit fogyaszthattak, olyan témákat feszegettünk, mint a testsúlydiszkrimináció, bőrszínünk megélése és a divat érett korban. Megtudhattuk, hogy miért is tartotta fontosnak mind a két ötletgazda leányzó, mind a @marieclairehun , hogy egy szépség standardektől eltérő nőkre fókuszáló kampányt népszerűsítsenek, illetve, hogy mekkora a divatlapok felelőssége a kialakult szépségideálokért. Köszönjük a helyszín biztosítását a @kalitkabistro -nak! Keresd az epizódot a Podcast applikációkban, Spotify-on és Youtube-on, vagy a linken a bioban!

A post shared by Golden Milk-A Wellness Podcast (@goldenmilkpodcast) on

A Golden Milk podcast csatorna Somody Betty vezetésével az első élő podcastfelvételére hívta meg a Perfect Imperfection megálmodóját, Bobák Szilvit és két modelljét, Jenovác Lili plus size modell-édesanyát illetve Süle Kati személyi stylistot. A beszélgetést erősítette még Louanda Bird Abreu énekes is. A felvétel helyszínét a Kalitka Bistro biztosította, akik isteni brunchot szolgáltak fel a beszélgetés alatt a közönségnek.

A podcastepizód a szépség ezer arcát járta körbe: a lányok elmesélték személyes történetüket, de szó volt az oktatás, a média szerepéről, illetve a Perfect Imperfection kampány céljairól is. Az epizód elérhető a Spotify-on, a Podcast appen, illetve a Golden Milk honlapján egyaránt.