A Dürer Kertben debütál a Vámpírnaplók sztárjának új albuma

2020. január 04.
Michael Malarkey tavalyi nagysikerű koncertje után visszatér a Dürer Kertbe, mégpedig néhány izgalmas, új dal kíséretében. A Vámpírnaplók és a Project Blue Book sármos színészét tehetséges énekes-dalszerzőként is jegyzik ugyanis , vadonatúj albumát pedig január 27-én mi is meghallgathatjuk a Dürerben.

Michael Malarkeyt itthon leginkább a Vámpírnaplók Enzojaként ismerik, újabban pedig az év elején debütált Project Blue Book szereplőjeként is láthatjuk, itt Captain Michael Quinn-t alakítja.


Színház, képernyő majd koncertvilág

Michael útja a színházból vezetett a képernyőkhöz, korábban alakította már Jay Gatsbyt a Nagy Gatsbyben és Elvis Presleyt is a Million Dollar Quartetben London színházaiban. Emellett zenész karrierjét is folyamatosan építette: első nagylemeze 2017-ben jelent meg, melyet tavaly a Captain Solitaire EP követett, miközben sorra teltházas koncerteket adott Európában. Koncertjei meghittek és érzelmesek, nem mellékelve a folk és country hatásokat, dalai búgó hangon elmesélt történetek.

Michael a napokban jelentette be, hogy hamarosan új számokkal indul útnak, hozzánk január 27-én érkezik a Dürer Kertbe. Rajongói számára pedig megnyitotta a Mongrels Fan Clubot, ahol az új zenék mellett régi demókhoz és exkluzív termékekhez, jegyekhez és tartalmakhoz is hozzájuthatnak a rajongók.

További információért kattints IDE!