Juhász Anna példaképekkel beszélget

2020. január 19. |

Juhász Anna január 22-én a példaképekkel beszélget: négy kivételes férfi, akikre figyelünk – sporttól színpadon át az íróasztalig – először egy estén, csak a Várkert Irodalom nagyszínpadán.

A Várkert Irodalom sorozat három éve mutatja be azokat az alkotókat, akik írnak és azokat, akik olvasnak. A 2020-as szezonkezdő esten, január 22-én – reflektálva a tavaly januári Hősnők estre – négy inspiráló, alkotó, tehetséges férfit mutatkozik be. A vendégek az irodalom, a sport, a színház és a zene területéről érkeznek és mesélnek sikeres és küzdelmes pályájukról. Elmondják, mi motiválja őket, mi adja a mindennapokhoz az erőt, honnan indultak és mit formált rajtuk az életük nagy sikere vagy épp nagy küzdelme. És mik a sorsfordító könyveik. A beszélgetésben központban említik majd az irodalmi kötődést, irodalmi kapcsolódást, kedvenc regényt, verset, hiszen egy-egy könyv, vers mindenki életében kulcsfontosságú.

Vendégek:
Kulka János színművész
Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár alapítója
Kiss Gergely olimpiai bajnok vizilabdázó és
Grecsó Krisztián író
Háziasszony: Juhász Anna irodalmár

Jegyek ITT elérhetőek! 

Juhász Anna nagykövetként az olvasásért

Juhász Anna nagykövetként az olvasásért

Habár épp két hónapja a 2010-ben alapított Hadik Irodalmi Szalon ezen a néven befejezte működését a budai kávéházban, Juhász Anna továbbra is otthona, Újbuda művészeti fellendülésén dolgozik majd: december 13-án Újbuda tiszteletbeli kulturális nagykövetének nevezte ki Dr. László Imre polgármester.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben a kastély

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben

A magány fájdalmáról énekel Kulka János dal

A magány fájdalmáról énekel Kulka János