Könnyfakasztó videóval jött ki James Blunt

2020. január 19.
Megjelent James Blunt új klipje, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepet kap. Vigyázat, egészen szívbemarkoló az új klip, érdemes zsebkendőkkel készülniük rá a rajongóknak.

Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes haldokló édesapjának írta „Monsters” című dalát, amihez egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel.

A popballada szövegében a szerző megígéri édesapjának, hogy vigyázni fog rá, amíg él, halála után pedig mindent elkövet, hogy úgy gondolhassa, édesapja büszke lenne rá. A minimalista, de mindenkit megérintő kisfilm gyönyörűen mutatja be az apa és fia kapcsolatát, szinte lehetetlen könnyek nélkül kibírni.

A „Monsters” egyike James Blunt „Once Upon A Mind” című új lemezén hallható 11 érzelmes és személyes dalának. Az előadő visszatért a klasszikus pop hangzáshoz az új albumon, közönsége pedig annyira szereti ezt a vonalat, hogy néhány héttel megjelenése után máris csúcsokat döntögetett vele. 2020 április 1-jén pedig élőben is hallhatjuk nagysikerű új és régi slágereit egyaránt, hiszen a budapesti Papp László Sportarénában lép majd fel az énekes-dalszerző.

Fotó: Getty Images