A Netflix Partyval folytatódhat a közös mozizás

2020. április 04.
Habár a házi karantén miatt kénytelenek vagyunk a négy fal között maradni, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a közös filmes estékről.

A Google Chrome egyik kiegészítőjének, a Netflix Partynak köszönhetően egyszerre nézhetjük kedvenc filmjeinket, vagy darálhatjuk le közös sorozatunk legfrissebb epizódjait a barátainkkal és családtagjainkkal. Mi több, egy chatablakban megtárgyalhatjuk a történéseket, vagy vitatkozhatunk arról, ki mennyire ért egyet a főszereplő döntéseivel.

Az alkalmazás roppant egyszerűen használható. Miután telepítetted, válassz egy filmet vagy sorozatot, állítsd meg, majd kattints a jobb felső sarokban váró piros NP gombra. Ekkor megkapod a linket, amelyet megosztva létrehozhatod a saját moziszobádat. A filmet bárki elindíthatja, megállíthatja vagy akár bele is tekerhet. A chatablakot leszámítva fel sem fog tűnni, hogy bármi változott volna.

A Netflix Party ugyan nem újdonság, azonban a karantén okozta kellemetlenségek miatt az alkalmazás most kapta meg igazán a várva várt figyelmet. Ha már amúgy is a szobába zárva kell szórakoznunk, miért ne tennénk azt barátaink virtuális társaságában? Már csak ki kell választanunk, mit nézzünk következő alkalommal.

Olvastad már?

Szerző: Berberovics Bea, a Central Médiakadémia hallgatója

Fotó: Getty Images