A haja miatt nem akarja kiadni új albumát Billie Eilish

2021. január 04.
Billie Eilish az Instagramon keresztül szólt be az őt kritizálóknak: ha nem hagyják abba a gúnyolódást, nem adja ki legújabb albumát.

Billie Eilish neonzöld haja kapott már hideget, meleget, sokan pedig attól sem riadnak vissza, hogy vállalhatatlan, sértő és öncélú kommentben írják meg véleményüket. A tízszeres Grammy-díjas sztárnál betelt a pohár, 73,4 milliós Instagram-oldalán ezt írja: „Egy vicces sztorit kell elmesélnem nektek, de először is k@pjátok be, srácok! Ne gúnyolódjatok rajtam. Istenem, egy qva albumot készítek nektek, de nem osztom meg veletek, ha továbbra is a hajam miatt cikiztek. Fogjátok be!”

A 19 éves világsztár korábban rengetegszer megváltoztatta már a haja színét, elmondása szerint pedig a mentális stabilitás jele az, hogy a jelenlegi zöld-fekete frizurával már két éve együtt tud élni. Ennek ellenére a színes lenövésnek február végén mennie kell. Ekkor mutatják be az Apple TV+-on az énekesnőről készített Billie Eilish: The World’s A Little Blurry című dokumentumfilmet. „Megváltoztatom a hajam színét, ha a dokumentumfilm kijött. Ez egy fejezet végét és egy új kezdetét jelenti majd. Be kell jelentenem valamit, és sok szart ki kell adnom magamból” – írta az énekesnő, akinek a haját nemcsak leszólják, de tömegével másolják. Sztárfodrászok ugyanakkor nem győzik figyelmeztetni a rajogókat: aki színes hajtőre vágyik, meg se próbálja otthon elkészíteni, a speciális hajfestési technika profi kezeket és alapanyagokat igényel.

A sztárvilágban persze nem Billie Eilish az egyetlen, aki bevállalta a merész hajat, Rita Ora a világ legbénább hajából hozta ki a maximumot, de szivárványszínű hajlenövést is láttunk már.

Forrás: eonline Nyitókép: Getty Images

Olvasd el ezt is!