Taylor Swift nem tud leállni: már a második albummal lepte meg idén rajongóit

2020. december 14. |

Úgy tűnik, a karanténélet különösen gyümölcsöző volt Taylor Swift számára. A júliusban megjelent, az év legjobb albumának járó Grammy-díjra is pályázó Folklore után az énekesnő az előbbi testvéralbumával örvendeztette meg meglepetésszerűen rajongóit. Swift kilencedik stúdióalbuma az Evermore címet kapta.

Titokban, a karanténban vette fel Taylor Swift a 2020 júliusában megjelent albumát, a Folklore-t is, azt pedig, hogy meglepetésszerűen kiadja az előbbi testvéralbumát, az Evermore-t, még a rajongók legvadabb álmaiban sem szerepelt. 

taylor-swift-evermore-album

A Folklore hatalmas siker lett. Bon Iverrel és Aaron Dressnerrel dolgozott együtt Taylor Swift, az album pedig mind a kritikusok, mind a közönség tetszését elnyerte. Mind az amerikai, mind a brit slágerlisták élére ugrott, Swiftnek pedig hat Grammy-jelölést hozott, köztük az év albumának és az év dalának járó címért is versenyben van a Cardigan című dallal. 

Az Evermore a kilencedik stúdióalbuma az énekesnőnek, a dalokat a Folklore-ral egy időben írta és vette fel Swift. „Egyszerűen nem tudunk leállni a dalok írásával” – írta Twitter-bejegyzésében az énekesnő, amikor bejelentette az új album megjelenését.

Taylor Swift nem csak a két albumon dolgozott a karantén alatt. Első hat albumának dalait is újra felvette, miután a zenei mogul, Scooter Braun minden követ megmozgatott, hogy az eredeti felvételek jogai ne kerüljenek az énekesnőhöz.

Olvastad már?

Taylor Swift magát sminkelte új videoklipjéhez

Taylor Swift magát sminkelte új videoklipjéhez

Pár napja Taylor Swift új, meglepetésszerűen kiadott albuma tart izgalomban számos zenerajongót. Az egyik számhoz már videoklip is készült, amellyel kapcsolatban az énekesnő az Instagramon elárulta, hogy a sminket és a frizurát is maga készítette.

Forrás: The Guardian
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

5 híres rivalizáló testvérpár híresség

5 híres rivalizáló testvérpár