Az egészségügyi dolgozókért táncolnak a várban

2021. június 20.
Két év után, június 24-én Az affér című produkciójával a Budai Várban egészségügyi dolgozók Covid alatt végzett áldozatos munkája előtt tisztelegve, karitatív előadással mutatkozik be először a nagyközönség előtt a Román Sándor Entertainment.

Román Sándor  megújult társulata egy vadonatúj táncbemutatóval folytatja legendás produkcióinak sorát. A Budai Várban június 24-én egészségügyi dolgozóknak szánt jótékonysági zártkörű, majd június 25-én mindenki számára elérhető premierrel mutatja meg újra kivételes művészetét.

roman-sandor-tanc-eloadas-covid

Az előadás az érdeklődők számára későbbiekben is elérhető, megtekinthető lesz az ország különböző vidéki városaiban többek között Siófokon, Tatán, Nyíregyházán, Balatonfüreden, Keszthelyen, Békéscsabán. A táncos produkció valójában egy modern köntösbe bújtatott szerelmi történet, speciális művészeti megoldásokkal színezve, humoros megvilágításba helyezve a viszályokat, az érdekeket és azt, hogy a szerelem mindent legyőz.

Az affér című produkció ékes példa Román Sándor kifogyhatatlan energiájára és arra, hogy mindig képes megújulni, az általa létrehozott táncstílust még egyedibbé, még exkluzívabbá tenni. A „Megőrizve meghaladni” mottó tökéletesen érvényesül a 90 perces előadásban. 

A különleges produkció a kultúrát, a tánc örömét hozza közel a kitartó, lelkes közönséghez. Mindenkihez, akik hosszú évek óta szívesen követik a munkáját és kóstolnak bele a táncos színház világába. Egyedi koreográfiával, kivételes látványvilággal igyekszik ismét elvarázsolni rajongóit.

Az affér rendezője, koreográfusa, Román Sándor. A főszereplők: Dénes Nándor, Boros Bettina, Horváth Dóra, Szabó Dani, Rusvai Márton, Péli Róbert.

Olvass tovább!