Salma Hayekkel táncolva ünnepelte meg az Oscar-díját Anthony Hopkins

2021. április 29.
Mindenki nagy meglepetésére nem a tavaly nyáron elhunyt Chadwick Bosemannek, hanem a 83 éves Anthony Hopkinsnak ítélték oda a legjobb színésznek járó Oscar-díjat a hétvégén megrendezett 93. Oscar-gálán. Hopkins nem tudott személyesen részt venni az eseményen, de Salma Hayek legújabb videója szerint a színész később azért megünnepelte a díját.

Az 54 éves Salma Hayek kedden posztolt egy videót az Instagram-oldalára az alábbi szöveggel: „Ünneplés a királlyal, hogy megnyerte a második Oscarját Az apa című filmben nyújtott rendkívüli alakításával.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A videóban először Anthony Hopkinst látjuk, ahogy walesi otthonában Leonard Cohen Dance Me to the End of Love című számára táncolni kezd, később Salma Hayek is csatlakozik hozzá, míg végül a két színész megöleli egymást.

Az idei Oscar-gála előtt szinte mindenki biztosra vette, hogy a legjobb színész díját posztumusz Chadwick Bosemannak fogják odaítélni, akit a színészkamara és a Golden Globe is kitüntetett már ebben az évben. Az este végül nem várt fordulatot vett, amikor a gála legvégén kiderült, hogy a 83 éves Anthony Hopkins nyerte meg a díjat, aki ezzel a legidősebb Oscar-díjas címét is magáénak tudhatja. Hopkins nem utazott el a gálára, és a megható videóüzenete alapján valószínűleg maga sem számított az elismerésre, ezért is maradhatott otthon, Walesben.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images