Klippremier: szívhez szóló, önéletrajzi ihletésű dallal jelentkezik Berkes Olivér

2021. október 14.
Sok nem várt fordulat érte az énekes-dalszerzőt, míg elérte karrierjének ezen állomását. Berkes Olivér most egy kiforrott dalban és egy hozzá tartozó, lélegzetelállító videóklipben mesél erről. A premierek sora nem áll meg a felvétel és videó bemutatásánál, hiszen Olivér Az igazi életemmel élőben is debütál a megjelenést követően.

Berkes Olivér karrierje töretlenül ível felfelé, az utóbbi években a rádiós toplisták és a YouTube trending megkerülhetetlen szereplőjévé vált – többek között olyan slágereknek köszönhetően, mint az Évszakok, a Visszakér a múlt, vagy a Jó vagy rossz legyek.

berkesoliverwerk2

A nyáron bemutatott, laza és könnyed Volt, ami volt után Olivér most visszatér a már védjegyévé vált érzelmesebb és mélyebb hangvételű stílushoz. Ezúttal azonban nem a szerelem, hanem az előadó saját útkeresése áll a szám középpontjában:

Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért – legyen az jó, vagy rossz – hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során” – vallja Olivér a zene hátteréről, amelyet egy rapbetét is színesít betekintést adva az énekes korábbi teniszező karrierjébe, amit feladni kényszerült.

A zeneszerző ezúttal is maga Berkes Olivér, akinek melódiáját Somogyvári Dániel modern, lüktető hangszerelése és Farkas Izsák csodálatos hegedűjátéka teszi teljessé. A magyar szöveg ismét az Artisjus díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján, akik korábban már több közös sikert is elkönyvelhettek.

Sehol nem látott képkockák Olivér múltjáról

A dalhoz egy hozzá illő bensőséges klip társul, amely amellett, hogy nem mindennapi, lebilincselő vizuális megoldásokat tartogat, Olivér eddigi életéből nem látott archív tartalmakat is felvillant.

„Ez a klip egyszerre útravaló mindazok számára, akik nehézségekkel szembesülnek, és köszönet minden számomra kedves támogatómnak – beleértve a családomat, szakmai mentorjaimat, akik segítettek ezen a rögös úton kitartani. Bízom benne, hogy mindenkit, arra ösztönöz majd, hogy erőt gyűjtsön és folytassa a küzdelmet” – mondta Olivér.

Szombaton, azaz október 16-án pedig élőben is hallható lesz az újdonság, hiszen Berkes Olivér Budapest egyik legnagyobb, belvárosi szórakozóhelyén, az Instantban ad klubkoncertet zenekarának kíséretével, sztárvendégeként pedig a BSW fokozza majd az este hangulatát.

Nézd meg a klipet!

Olvass tovább!