Ingyenes online koncertre hív a Mandoki Soulmates

2022. január 14.
Ezekben a bizonytalan időkben, amikor az embereket még sokfelé a világon mindig az üres és bezárt koncerttermek fogadják, a Mandoki Soulmates január 15-én egy globális nemzetközi ingyenes streaming eseménnyel szeretné megköszönni közönségének az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját.

Január 15-én bárki megnézheti a YouTube-on a Mandoki Soulmates – Utopia for Realists: Hungarian Pictures exkluzív koncertfelvételét.

Az eseményen megtekinthető lesz a Mandoki Soulmates tavaly augusztusban megrendezett, nagyszabású budapesti szabadtéri koncert exkluzív élő felvétele, az Utopia for Realists: HUngarian Pictures, amely nem sokkal később, 2021. szeptember 24-én jelent meg a Sony InsideOut kiadónál.

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget majd a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt is kapunk újdonságokról, például az új Jethro Tull albumról, a The Zealot Gene-ről.

A több mint két és fél órás, 16 kamerával rögzített exkluzív lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 000 ember látogatott el. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése. A színpadon Leslie Mandokin kívül olyan világsztárok léptek fel, mint Al Di Meola és Mike Stern gitáros, Tony Carey billentyűs, Bill Evans szaxofonos, Randy Brecker és Till Brönner trombitás, valamint Richard Bona basszusgitáros, és olyan csodálatos magyar művészek, mint Szakcsi Lakatos Béla és Charlie.

Fotó: Mandoki Soulmates

A koncertet az alábbi linken érhetitek el:

Olvass tovább!