Szívmelengető dallal indítja az évet Berkes Olivér és Béci

2022. január 08.
„Nekem már az is siker, hogy édesanyámat sírni láttam” – meséli a Young G-ként is ismert, népszerű rapper, Béci, aki a kivételes énekes-dalszerzővel, Berkes Olivérrel készül megdobogtatni az anyai szíveket. A rádióbarát, fülbemászó felvétel egy kifejező videóklippel együtt debütál.

Hazánk egyik legfelkapottabb tehetségét, Berkes Olivért, akivel nemrég interjút készítettünk A férfi, aki bejön nekünk sorozatunkban, már az egész ország megismerte olyan többmilliós YouTube-nézettséget generáló slágereiről, mint az Évszakok, a Visszakér a múlt, vagy a Jó vagy rossz legyek. Legutóbbi dalában, az Igazi életemben őszintén mesélt saját útkereséséről.

berkes-oliver-beci-ujdal

Young G, azaz Béci számára ezek után nem is volt kétség, hogy legújabb, érzelmesebb szerzeményéhez a hasonlú stílusú dalairól elhíresült Olivért kérje fel közreműködőnek. Az Édesanyámban a ’90-es évek RnB stílusjegyei nosztalgikus hangulatot csempésznek a felvételbe, amelynek zenei alapjáért Tóth Ádám, a dalszövegéért pedig Burai Krisztián felelt.

„Nagyon megörültem, amikor Béci felhívott, és elküldte az Édesanyám zenei alapját. Annak ellenére, hogy egy modern popszámról beszélünk, mégis tartalmazza gyerekkorom old school RnB hangzását, amit a mai napig rajongva szeretek. Élmény volt ezúttal nem magamnak és a saját zenei világomban mozogva írni egy új dallamot, mindamellett, hogy a téma is közel áll hozzám” – árulta el Olivér.

berkes-oliver-beci-ujdal

„Édesanyámmal, akárcsak Béciék, én is nagyon jó és közeli kapcsolatot ápolok. Jóleső érzés egy olyan kommunikációs formában, mint a zene, megköszönni a szavakban nehezen kifejezhető hálát, amivel tartozunk nekik” – vallotta be.

A klipben Olivér és Béci édesanyja is feltűnik

„A zenei alap refrénjéről az a mondat jutott eszembe: Édesanyám, úgy sajnálom. Itt éreztük Ádámmal, hogy ez egy hatalmas zene lesz, és régóta meg akartam fogalmazni anyunak a tőle kapott értékeket” – árulja el Béci, hogy mi inspirálta őt a dal megírásakor, és azt is elárulta, hogy azonnal könnybe lábadt édesanyja szeme az eredmény hallatán.

berkes-oliver-beci-ujdal

„Egy olyan videóklipet álmodtunk meg, amiben látni súrlódásokat, melyeknek persze mindig összeölelkezés a vége. Azt is meg akartuk jeleníteni, milyen nehéz az egyedülálló anyukák élete, és mennyire kitartóan helytállnak” – mondta el Béci. Az új dal érzelmekben gazdag klippel érkezett, amelyben egy anya és fiú kapcsolatát láthatjuk. Meglepetésként a két előadó édesanyja is megjelenik a videóban.

Fotó: Adry and Greg Studio

Olvass tovább!