Új dalban építi le a fake barátokat a szókimondó rapper, PRIBELSZKI

2022. február 13.
Egy igencsak megosztó és talán emiatt is olyan népszerű karakterre, PRIBELSZKIre először a HosszúKatinka című száma hallatán kapták fel több mint tízmillióan a fejüket. Mióta külön utakon jár, a rapper egyre bevállalósabb: idén egy itthon még gyerekcipőben járó stílusban próbálta ki magát. A Nincs visszavonul” című videóklipje egy különálló fejezetet érdemelne, ugyanis extrém jelenetekkel, súlyos koreográfiával és lenyűgöző filmes trükkökkel csábít minket a képernyő elé.

A Pøla trapformáció után PRIBELSZKI tavaly nyáron startolt szólóprodukciójával: első önálló trackjének, a LIMIT-nek pörgős verzéi arról árulkodtak, hogy a rapper féktelenül gyártja majd nekünk a nyílt tartalmakat, és a videóklip-készítés terén sem hagy lehetőséget a cenzúrának. Norbi legutóbb még mélypontjait is felfedte Nem értem címmel mesélve a nehézségekről, 2022-ben pedig ismét robbantja a bombát.

pribelszki

„A drill itthon még viszonylag új műfaj, eredetileg Chicagóból érkezett. Már régóta tartogattam a fiókban egy beatet, ami stílusában és tempójában is ennek a vonalnak az elemeire épül. Kerestem a megfelelő alkalmat és hangulatot, hogy újra elővegyem – meséli a Nincs visszavonuló keletkezésének történetét Pribelszki Norbi. – A tavalyi évben voltak nehézségeim, amire, legutóbbi dalomban tértem ki, most pedig ismét erőt gyűjtöttem, és eldöntöttem, hogy 2022-ben leszámolok a felszínes barátokkal, akik csak akkor keresnek, ha kell valami.”

Norbi azt is elárulta, hogy ez az első olyan szólódala, aminél a szerzéstől kezdve az utómunkálatokig minden az ő érdeme. A dalhoz tartozó kisfilm a drill hagyományait viszi tovább, PRIBELSZKI legjobb barátaival, köztük a közkedvelt rapperrel, Hadas Alfréddel is együtt mutat fricskát. Akárcsak korábbi klipjeinél, most ismét LeHo Legacy ült a rendezői székbe: bandaháborút idéző részek, egykerekező motorosok és brutális snittek nyújtanak számunkra lenyűgöző képi aláfestést.

Fotó: Magneoton

Olvass tovább!