Ők Ellen Pompeo szupercuki gyermekei – Háromszoros anyuka a Grace klinika sztárja

2021. november 10.
Ha valakire, akkor a szülinapos Ellen Pompeóra igaz, hogy a legváratlanabb helyzetekben botlott bele élete lehetőségeibe: a férjét – akivel ma már 3 gyerekük van – egy szupermarketben ismerte meg, egy filmes producer pedig akkor figyelt fel rá, amikor egy kávézóban dolgozott.

Amikor Ellen Pompeo szemet szúrt egy producernek, épp egy New York-i kávézóban – egész pontosan a SoHo Bar&Grill-ben – dolgozott. Amikor a filmes szakember meglátta a Grace klinika sztárját, azonnal tudta, hogy sokra fogja vinni, ha képernyőre kerül, ezért rögvest szerepet ajánlott neki. Ellen először egy L’Oréal reklámban tűnt fel még a kilencvenes években, majd komolyabb feladatokkal is megbízták. A producernek jó szeme volt, karrierje tényleg gyorsan beindult, ezért New Yorkból Los Angelesbe költözött.

A képernyőn híresség, otthon asszisztens

Feltűnt például a Kapj el, ha tudsz című filmben is Leonardo DiCaprio oldalán. Ahogy az 52 éves színésznő mondta, szeretett DiCaprióval dolgozni, az azonban fura volt, hogy a forgatás első napján vették fel a szenvedélyes jelenetet: „Nem maga a színészkedés okozott gondot, inkább az volt az egészben a kihívás, hogy rögtön az első munkanapon ilyen közel kellett kerülnöm Leonardo DiCaprióhoz.” 

A férjét, Chris Iveryt, aki zenei producerként és íróként is sikeres, egy szupermarketben ismerte meg 2003-ban, még azelőtt, hogy Meredith Grey bőrébe bújt volna. 2007 szeptember 9-én házasodtak össze, és azóta három gyerekük született. Mindhárom csemete megkapta a szülők vezetéknevét: Stella Luna, Sienna May és Eli Christopher Pompeo Ivery nagyon cukik, az anyukájuk szívesen posztol róluk a nagy követőtáborral rendelkező Instagram-oldalán. Itt és a Twitteren is úgy definiálja magát a színésznő, mint a gyerekei személyi asszisztense – végülis, így is hívhatjuk az anyaságot…

Az 52 éves Ellen Pompeo gyerekei

Stella Luna Pompeo Ivery

A kislány 2009-ben született, az anyukája hasában több hónapon át részt vett a világhírű kórházsorozat forgatásán – igaz, ameddig csak lehetett, a kamerák előtt orvosi köpenye alatt rejtegette gömbölyödő pocakját. Arra az időre, amíg a színésznő újszülött kislányával foglalatoskodott, a 6. évadban Meredith Greyt, aki rengeteget változott a kezdetek óta, vesedonorsága miatt hosszabb pihenőre fogták. Amikor újra a kamerák elé állt, kislányát sokszor magával vitte a forgatásokra, a gyermeket pedig mind a színészet, mind az orvosszakma lenyűgözte. A People magazinnak adott interjújában ezt mesélte kiskamasz lányáról: „Legutóbb rajtakaptam, hogy egy műcombcsontot próbált átfúrni egy igazi csontfúróval… Persze volt szakszerű segítsége is, elképesztő, hogy milyen műveleteket próbálhat ki a profi stábnak köszönhetően!”

Az 52 éves Ellen Pompeo gyerekei

Ellen Pompeo legnagyobb lányával, Stella Lunaval

Siena May Pompeo Ivery

A pár második gyermeke, Sienna May 2014-ben jött világra, egy béranyának köszönhetően. A kicsi érkezését követően a színésznő pár hétre visszavonult, hogy csak a babára koncentrálhasson, ma viszont már nem óvja annyira a nyilvánosságtól, róla is szívesen oszt meg friss képeket és videókat a közösségi oldalán. A Grace klinika sztárja arról is mesélt, hogy Sienna May nővére nem fogadta kitörő lelkesedéssel az érkezését: „Sienna May úgy 3 hónapos lehetett, amikor Stella Luna megkérdezte, meddig marad még nálunk. Mikor mondtam neki, hogy velünk fog lakni, felsóhajtott, és beletörődően azt felelte, hát jó…”

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Eli Christopher Pompeo Ivery

A két lány után harmadszorra egy kisfiúval bővült a család 2016-ban, és bár sokan nem gondolnák, a három csemete gondozása olykor a színésznőnek is feladja a leckét – ő azonban igyekszik pozitívan szemlélni a kihívásokat:„“Sokszor hibázom, de tanulok a tévedéseimből. … Lenne rá okom, hogy úgy érezzem, nem vagyok elég jó anyukája a gyerekeimnek – talán könnyebb lenne ebbe kapaszkodni és bűntudatot érezni, de nem szeretném hibásnak érezni magam egy életen át. Sokkal jobb, ha optimistán állunk a dologhoz, és folyamatosan keressük a megoldásokat, ha kell, a gyerekekkel együtt.” Mit is mondhatnánk, igaza van!

A színésznő egyébként idén nyáron jelentette be, hogy ha véget ér a kultikus sorozat, felhagy a színjátszással.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?