Őket szeretik a valóságban a Grace klinika sztárjai

2021. szeptember 05.
A Grace klinika már 18 évad óta van képernyőn. Szinte lehetetlen követni, hogy ki kivel kavar a sebészek közül, de vajon a valóságban is ennyire szappanoperára hajazó a színészek magánélete?

A Grace klinika sorozat sokkal inkább szól a karakterek szerelmi életéről, mint a különös orvosi esetekről, de valószínű, ezért is olyan népszerű széria. Kíváncsiak voltunk, hogy a valóságban is ennyire szövevényesek-e a szereplők szívügyei!

Őket szeretik a valóságban a Grace klinika színészei

Meredith Grey, azaz Ellen Pompeo

A sorozat főszereplőjét az 52 éves Ellen Pompeo formálja meg. Meredith Grey és a nála idősebb, briliáns idegsebész, Derek Sheperd, azaz Patrick Dempsey párosa minden kétséget kizáróan a legnépszerűbb, még akkor is, ha szerelmük fájdalmas véget ért. Miután egy végzetes baleset pontot tett Mer & Der történetének végére, sokan bojkottálták a sorozatot.

Ellen Pompeo – aki a Grace klinika után fel akar hagyni a színészkedéssel – a valóságban boldog házasságban él: férjével, a producerként dolgozó Chris Iveryvel 2007-ben mondták ki a boldogító igent. 2009-ben született meg első közös gyermekük, Stella Luna, akit két másik kicsi követett: a Sienna May nevű kislányt és az Eli nevű kisfiút béranya hozta világra, 2014-ben és 2016-ban.

Őket szeretik a valóságban a Grace klinika színészei

Ellen Pompeo és férje, Chris Ivery kislányukkal, Stella Lunával

Derek Sheperd, azaz Patrick Dempsey

Meredith és Derek között hamar fellobbant a szenvedély, kezdetben titkos kapcsolatuk igen hullámzóan alakult, sok csatát kellett megvívniuk ahhoz, hogy eljussanak a házasságkötésig. Első kislányukat, Zolát örökbe fogadták, második és harmadik gyermeküket, Bailey-t és Ellist Meredith hozta világra. A 11. évad végén Derek egy balesetben elhunyt.

Az 55 éves Patrick Dempsey, aki autóversenyzéssel kapcsolódik ki szabadidejében, a valóságban kétszer kötött házasságot. Először a nála 27 évvel idősebb Rocky Parker nevű színésznőt vette el, akivel 7 évig voltak együtt, majd Jillian Fink fodrásszal állt oltár elé. A valóságban is három gyermeke van: lánya, Talulah Fyfe már 19 éves, a fiú ikerpár tagjai, Darby Galen és Sullivan Patrick 14 évesek.

Patrick Dempsey felesége és gyerekei

Alex Karev, azaz Justin Chambers

Az első évadtól kezdve szerepelt a sorozatban, Meredith csoporttársaként érkezett a klinikára. Kalandba keveredett Callie Torresszel, Addison Montgomeryvel és Meredith féltestvére, Lexie Grey is felkeltette az érdeklődését. Komolyabb kapcsolat Alex és Izzie Stevens között alakult ki, végül össze is házasodtak, de boldogságuk nem tartott örökké. 

Az 51 éves színész-modell 1993-ban vette feleségül Keishát, aki modellügynökként dolgozik. Öt gyerekük született: Isabella (27), Maya és Kaila (24), Eva (22) és Jackson (19).

Alex Karev, azaz Justin Chambers

Miranda Bailey, azaz Chandra Wilson

A Grace klinika oszlopos tagja, aki az első évadtól kezdve jelen van a képernyőn. A sorozatban szenvedélyesen szereti a munkáját, ami sokszor a családi élete rovására megy – kétszer kötött házasságot, első kapcsolatából egy kisfia is született. 

Chandra Wilson a valóságban nem igazán oszt meg részleteket a magánéletéről: annyit lehet tudni, hogy 19 éves kora óta van együtt partnerével, akinek a nevét igyekszik titokban tartani. Nem házasodtak össze, és ahogy mondja, kapcsolatukban többször akadtak mélypontok, de mindig sikerült felülkerekedniük azokon. Három gyermekük született: Sarina (29), Joy (23) és Michael (16).

Chandra Wilson, a Grace klinikában Miranda Bailey

Izzie Stevens, azaz Katherine Heigl

Izzie a második évadban beleszeretett az egyik betegébe, akit sajnos nem sikerült megmenteni. Az ötödik évadban neki is komoly betegséggel kellett megküzdenie. Bár Alex Karevvel összeházasodtak, a hatodik évadban Izzie elhagyta Seattle-t. 

A 42 éves színész-modell, Katherine Heigl a valóságban 2009-ben házasodott össze Josh Kelley énekessel, akivel egy dél-koreai kislányt fogadtak örökbe. Naleigh kistestvéreket is kapott: Adalaide-et 2012-ben fogadták örökbe, 2016 végén pedig saját gyermekük is született, aki az édesapja után a Joshua nevet kapta.

Őket szeretik a valóságban a Grace klinika színészei

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?