Mi lesz A korona sorozat 6. évadában?

2022. november 12.
Most jött ki az 5. évad, de a rajongók már azt találgatják, hogyan fog folytatódni A korona című sorozat a 6. évada. Mert igen, biztosan lesz 6. évad, ami egyben az utolsó évada is lesz a világot lázban tartó produkciónak. 

Sokáig úgy volt, hogy az 5. évaddal befejeződik A korona sorozat, viszont a készítők úgy döntöttek, hogy a szerteágazó, gazdag téma miatt megérdemel plusz egy szériát a sorozat.

Erzsébet királynő szerepében valószínűleg a következő évadban is Imelda Stauntont láthatjuk. Viszont biztosan fel fog tűnni néhány néhány új színész és új karakter is csatlakozik az utolsó évadban. Ami érdekes, hogy itt már Katalin, Vilmos és Harry is fel kell, hogy tűnjön. Katalint Meg Bellamy, Vilmost Rufus Kampa és Ed McVey alakítja majd. A Harryt alakító színészről még nem lehet tudni.

korona-6-evad

Míg az 5. évad Diana és Károly kapcsolatáról szól legfőképpen, addig a 6. évad Diana fiaira, Vilmosra és Harryre fog koncentrálni. A 6. évad 1997-ben, Diana halálával fog kezdődni, de kegyeleti okokból az autóbaleset maga nem kerül majd képernyőre. Valószínűleg az évad második felében Katalin is felbukkan majd Vilmos életében a sorozatban, így körülbelül 2001-ig követhetjük majd a történéseket.

A 6. évad forgatását felfüggesztették egy időre Erzsébet halálakor, a befejező évad premierének pontos időpontját még nem tudni, de valamikor 2023 végén számíthatunk rá.

Forrás: People

Ezt már olvastad?