Elképesztő hasonlóság: Diana a valóságban és A korona ötödik évadában

2022. november 10.
Elizabeth Debicki elképesztő hűséggel formálja meg Dianát A korona ötödik évadában, a sorozatkészítők pedig a legapróbb részletekre is odafigyeltek.

Diana hercegné a brit királyi család legikonikusabb alakja, nem csoda, hogy a megformálására különösen ügyeltek A korona című Netflix-sorozat készítői. Nemcsak a Dianát megformáló Elizabeth Debicki végzett fantasztikus munkát, de a jelmezesek is, akiknek több ízben is sikerült tökéletesen reprodukálni Diana emblematikus szettjeit. Készítettünk néhány képpárt a legjobban sikerült lookokról!

1. Diana és Károly Sevillában 1992-ben

A laza virágos kánikularuha elképesztően kiemelte Diana szépségét, és Elizabeth Debickinek is jól áll az évad első epizódjában viselt, nagyon hasonló darab.

2. Diana 1995-ben meglátogatja a Nemzeti Balettintézetet

Diana gyakran viselte ezt az élénkpiros zakót a ’90-es években, amit A korona készítőinek sikerült tökéletesen lemásolni.

3. A kis fekete születése: Diana bosszúruhája

Nem túlzás azt mondani, hogy ez a ruha történelmi darabbá vált az évek során. Érthető, hogy itt a készítők is a lehető leghűbb másolatra törekedtek.

4. Diana fiaival 1995-ben, Vilmos első napján az Eton College-ban

A családi fotón Diana egy kék blézert és egy visszafogott fekete ruhát viselt, ez alapján tervezték meg Debicki jelmezét is. Érdemes megjegyezni, hogy ennél a jelenetnél nemcsak Diana, de mindenki nagyon jól hozza a hasonlóságot!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Netflix

Olvass tovább!