Harry herceg is feltűnik majd A korona sorozatban

2022. október 06.
Már keresik azt a fiatal színészt, aki eljátszhatná Harry herceget A korona (The Crown) hatodik évadában. A tervek szerint Harry mellett a generációjába tartozó többi trónörökös is feltűnik majd.

II. Erzsébet halála után még a korábbinál is népszerűbb a Netflix A korona (The Crown) című sorozata, amelyben már számos ismerős arcot láthattunk a brit királyi család tagjai közül. A negyedik évadban igazi A-listás sztárok játszották el a nemeseket: Olivia Colman alakította Erzsébet királynőt, Helena Bonham Carter Margit, Tobias Menzies Fülöp, míg Josh O’Connor Károly szerepében tűnt fel. Diana hercegnét Emma Corrin formálta meg, aki játékáért Golden Globe-, Screen Actors Guild- és Critic’s Choice TV-s díjat is elnyert.

harry-herceg-a-korona-sorozat

Most úgy tűnik, a fiatalabb generáció tagjai is megérkezhetnek a sorozatba: a pletykák szerint a hatodik évadban a milleniál trónörökösök is megjelennek majd, méghozzá már felnőttként. Ezt erősíti meg az is, hogy a sorozat nagy erőkkel keresi Harry herceg hasomnását.

A Netflix hivatalos castingfelhívása szerint egy 16–20 éves Harry herceget keresnek, és szeretnének kifejezetten nagy hangsúlyt fektetni a fizikai hasonlóságra. Egyelőre tehát nem tudni, ki fogja majd megformálni Harryt (és a többieket), de nagyon valószínű, hogy hamarosan úgyis kiderül majd a sorozatból.

Forrás: Marie Claire Uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!