Brutális horrofilmet csináltak a Grincsből

2022. november 29.
Ezúttal senki nem térítheti jó útra a karácsonygyűlölő Grincset: véráztatta horrort csináltak a népszerű karácsonyi meséből.

Bár a Grincs valahol mindig is a sötétebb karácsonyi filmek közé tartozott, az eredeti sztoriban végül mégis jó útra tér Dr. Seuss klasszikus zöld képregényhőse, és megmenti a karácsonyt. Miközben a Jim Carrey főszereplésével készült 2000-es film igazi családi kedvenc lett, az idei interpretációt valószínűleg csak az (erős idegzetű) felnőttek fogják majd értékelni.

karacsonyi-film-horror-grincs-mean-one

A The Mean One-ban a Grincs már nem csak rosszindulatú vagy karácsonygyűlölő, hanem igazi véres gyilkos: a karácsonyi slasherben a Grincs egy Mikulás-ruhás zöld szörnyeteg, aki megölte a kis Cindy Lou (az eredeti főszereplő kislány) édesanyját karácsony este, majd hosszú évek után visszatér, hogy újra terrorizálja a várost. A már felnőtt Cindy Lou elhatározza, hogy levadássza a Grincset és véget vet a karácsonyi rémálomnak.

Már ki is jött a rendhagyó karácsonyi film előzetese, alább lehet megnézni:

A horrorparódiaként kategorizált film monstruma David Howard Thorton, a Terrifier-filmek gonosz bohóca – a Terrifier 2 nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy brutalitása miatt több néző is rosszul lett (elájult vagy hányt) a vetítéseken.

Forrás: Popsugar

Olvass tovább!