Sorozat készülhet a Harry Potterből

2022. december 01.
A Warner Bros. TV CEO-ja azt mondta, nagyon szeretnék, ha végre megvalósulna a sorozat, amiről egy ideje már zajlanak az egyeztetések.

A minimum kétesen sikerült Legendás állat-spinoffsorozat után nem csoda, ha a Harry Potter-rajongók ki vannak éhezve a varázsvilágra. A sorozat ötlete már régóta pletykák tárgya, de nemrégiben a Warner Bros. TV CEO-ja, Channing Dungey is megszólalt a témában.

A vezető a Varietynek interjújában azt mondta, már egy ideje zajlanak az egyeztetések a Harry Potter-sorozat körül, és „nagyon nagy érdeklődéssel és szenvedéllyel” fordulnak a széria lehetősége felé. Dungey azt mondta, optimista a témában, de „egyelőre még próbálják kitalálni, hogy mi legyen a következő lépés”.

A 2022 szilveszterén bemutatott Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts doksi elképesztő sikere megmutatta, hogy még mindig hatalmas igény van a Potter-történetekre, de azt egyelőre nem tudni, hogy miről szólna egy esetleges sorozat, ahogyan azt sem, hogy az eredeti színészekkel képzelik-e el a készítők. Annyi biztos, hogy még bőven van potenciál a J. K. Rowling által teremtett varázsvilágban, szóval izgatottan várjuk a további fejleményeket.

Forrás: E! News Fotó: Warner Bros.

Olvass tovább!