Kiakadtak a Wednesday-rajongók Jenna Ortega ikonikus jelenetére

2022. december 07.
Mindenki imádta a Wednesday zseniális táncjelenetét, amit maga a főszereplő, Jenna Ortega koreografált. Most azonban új részlet derült ki róla, ami meglehetősen kiborította a sorozat rajongóit.

A nézettségi rekordokat döntögető Wednesday legikonikusabb (és az interneten is a legtöbbet idézett) jelenete vitán felül a címszereplő Wednesday sulis tánca, ami egyszerre szexi, vicces, bájos és elképesztően egyedi.

A főhőst alakító fiatal sztár, Jenna Ortega egy interjúban azt is elárulta, hogy ő maga koreografálta a táncot – elsősorban retro goth klubbok táncmozdulataiból inspirálódva. Nemrégiben azonban kiderült még egy részlet a jelenettel kapcsolatban, amit már koránt sem fogadtak ennyire lelkesen a Wednesday-rajongók.

Jenna Ortega tánca felrobbantotta az internetet.

Jenna Ortega nem régiben elmesélte, hogy a virálissá vált táncjelenet forgatása közben valójában covidos volt, és kifejezetten rosszul érezte magát a kamerák előtt. „Úgy egy héttel korábban küldték el nekem a dalt, szóval megpróbáltam mindent beleadni, amit csak tudtam… Durva, épp aznap volt a covidom első napja, iszonyú volt így filmezni. Aznap úgy keltem fel – pedig sosem vagyok beteg, és ha mégis, akkor is mindig megúszom enyhe tünetekkel – hogy az egész testem sajgott.”

A Wednesday színésznője hozzátette, úgy érezte magát, mint akin „átment egy úthenger”, a stáb tagja pedig filmezés közben folyamatosan adagolták neki a gyógyszereket. Bár Ortega gyorsan leszögezte, hogy a forgatás idején még nem volt pozitív tesztje, ezért is mehetett a setbe,  sok rajongó számára érthetetlen, hogy miért kényszerítették ennyire betegen munkára a színésznőt.

Ráadásul noha nem volt pozitív covid-tesztje, az állapota alapján sejthették, hogy koronavírusa van, vagy más betegéggel küzd, így másokat is veszélyeztetett a Wednesday forgatásán.

Forrás: Insider Fotó: Netflix

Olvass tovább!