Wednesday – A Netflix feltámasztja az Addams Familyt

2022. augusztus 19.
Sőt, már az első képek és a bemutatkozó trailer is nyilvánosságra került a kultklasszikussá vált 1990-es évekbeli film újabb feldolgozásáról. A szereposztás parádés lesz, ám a rajongók még nem döntötték el, örülnek-e az új változatnak vagy sem.

Wednesday lesz a címe a kultklasszikus filmszéria, az Addams Family új feldolgozásának, melyet a Netflix készít. „Addams kisasszony, roppant érdekesek a tanulmányai – mondja a film bemutatójának elején egy hang. – Nyolc iskola öt év alatt.” A trailerben aztán láthatjuk, ahogy a címszereplőt, Wednesday Addamset alakító Jenna Ortega azt válaszolja: „Nem gondoltam voltam, hogy egy rémálomba csöppenek itt bele. Tele titkokkal, csonkítással és gyilkossággal. Azt hiszem, jól fogom magam itt érezni.”

netflix-addams-family-wednesday

Morticia szerepét Anjelica Houstontól az új változatban Catherine Zeta-Jones vette át, Luis Guzmánt láthatjuk Gomezként és Isaac Ordonez játssza Wednesday öccsét, Pugsley-t, George Burcea pedig az inast, Lurchöt alakítja. De szerepel a filmben Gwendoline Christie, Joy Sunday, Emma Myers és Hunter Doohan is. Sőt, Christina Ricci, aki a kilencvenes évek kultklasszikusában Wednesdayt játszotta, egy másik karakter bőrébe bújva bukkan fel az új Addams Family-átdolgozásban. 

A Netflix egy fekete-fehér fotón mutatta meg közösségi oldalán a főszereplőket. Ebből arra következtethetünk, hogy a hangulat az eredetihez hasonlóan sötét és morbid lesz az új Wednesdayben is. Sőt, bízhatunk benne, hogy ezúttal sem okoz csalódást a rajongóknak, mivel a Netflix vígjátékát maga Tim Burton, a sötét humor legnagyobb mestere rendezi.

Forrás: Deadline Fotó: Netflix

Olvass tovább!