Második évaddal folytatódhat a Wednesday

2022. december 01.
Már a bemutatás hetén több mint 340 millió órát nézték az új Wednesday-sorozatot, ami új rekordot jelent a Netflixen. Szerencsére a hírek szerint nem kell sokáig nélkülöznünk a legsötétebb kamaszlányt!

Elképesztő sikerekkel nyitott az Addams Family spinoffsorozatjaként készült Wednesday: már a premierhét napján több mint 340 millió órát nézték a Netflixen, amivel még a korábbi rekordert, a Stranger Things 4. évadát is letaszította a trónról (ezzel már csak a koreai Squid Game van előtte rekorderként). Tim Burton zseniálisan egyedi, sötét humorú sorozata jelenleg a streamingcsatorna legnézettebb darabja.

wednesday-sorozat-netflix-addams-family

A Jenna Ortega főszereplésével készült sorozatban az Addams Family fanyar humorú, szadisztikus hajlamú kamaszlánya, Wednesday egy spéci iskolába kerül, ahol szirének és vérfarkasok között kell választ találnia az egyre inkább összefonódó rejtélyekre: a környéket terrorizáló szörnyeteg kilététől saját sorsának alakulásáig.

Az elképesztően népszerű sorozatot valószínűleg sokan már többször is ledarálták, és mindenki azt akarja tudni, lesz-e második évad? Szerencsére jó hírünk van: bár a Netflix még nem adott hivatalos választ, a pletykák szerint nagyon valószínű, hogy folytatódik Wednesday története. A széria készítői sem titkolják, hogy még vannak ambícióik a karakterek kibontásával – úgy érzik, még csak az Addams család tagjainak felszínét mutatták meg, és sokkal több mondanivalójuk van a családon belüli bonyolult kapcsolatokról is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Ha a sorozat tartja az eddigi tempót, akkor az új évad valószínűleg csak 2024-re érkezik meg – addig még bőven van időnk párszor újranézni a Wednesdayt, vagy akár a klasszikus Addams Family-filmeket!

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Netflix

Olvass tovább!