Elhalasztották a Bridgerton 3. évadjának premierjét – komoly oka van a csúszásnak

2023. január 09.
Mindenki kedvenc kosztümös drámájának harmadik évadával kapcsolatban nem várt problémák merültek fel.

A Netflix nagy sikerű sorozata továbbra is a streamingszolgáltató egyik legnagyobb dobásának számít, és a harmadik évad is jó úton haladt a siker felé – egészen mostanáig. Bár a rajongók azt várták, hogy a legújabb évadot – az előzőekhez hasonlóan – tél végén, kora tavasszal mutassák be, a legújabb információk szerint a premier néhány hónapot biztosan csúszni fog. A csúszás oka egészen meglepő: a sorozat alkotójának, Shonda Rhimesnak nem nyerte el tetszését a produkció egyik fő történetszála.

A Bridgerton család

Elhalasztják a Bridgerton 3. évadjának premierjét

Az információk szerint Rhimes nem volt elégedett a harmadik évad cselekményszálának egyes részeivel, mert azok nagyon komorra sikerültek. „Vannak olyan elemek, amelyekkel Shonda egyszerűen nem elégedett, ezért változtatni akar rajtuk. Néhány rész nagyon sötét lett – nyilatkozta az ügyben egy forrás, majd hozzátette: – Több vidámságot kellett belevinnünk, amihez változtatásokra volt szükség, ez pedig természetesen késéssel jár. Egy dolog azonban biztos, a produkciós csapat azt szeretné, ha a Bridgerton-rajongók ezt az évadot is legalább ugyanannyira élveznék, mint a korábbiakat.”

A harmadik évad a tervek szerint Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és legjobb barátnője bátyja, Colin Bridgerton (Luke Newton) románcára fog összpontosítani. Bár a kettejük között alakuló szerelemre már utaltak a sorozat korábbi epizódjaiban, a következő évadban kifejezetten ők lesznek a történet középpontjában.

Forrás: marieclaire.com.au Fotó: Netflix

Olvass tovább!