Így néznek ki a valóságban a Bridgerton forgatási helyszínei! Meg fogsz lepődni!

2022. május 06.
Egy-egy film forgatásán nemcsak a színészeket sminkelik és öltöztetik korhű ruhákba, hanem az épületekkel is hasonló dolog történik. Nézd meg, hogy festenek a Bridgerton-helyszínek a valóságban!

A Bridgerton forgatási helyszínei sok esetben jobban festettek a képernyőn, mint a valóságban, ez azonban nem kell, hogy a kedved szegje. Ha eljutsz valamelyik közelébe, egy kis szerencsével akár belülről is szemügyre veheted, mert akad köztük olyan, amelyik a nagyközönség előtt is nyitva áll.

Bridgerton forgatási helyszínek a valóságban

A Bridgerton család londoni rezidenciája

Amikor kívülről mutatták a Bridgerton család londoni rezidenciáját az első és a második évadban, valójában egy greenwichi villát láthattunk, amely a Ranger’s House nevet viseli. A 300 éves épület a városközponton kívül található. Van egy örömteli és egy kevésbé jó hírünk: az első, hogy előtted is nyitva áll, ugyanis több kiállításnak is helyt ad, a második, ami csalódást okozhat, hogy a valóságban nem borítja lila akác a homlokzatát.

Bridgerton forgatási helyszínek a valóságban

Lady Danbury londoni otthona

A Bridgerton második évadában többször is felbukkan Lady Danbury otthona, amely a valóságban egy, az angliai Bath városában található múzeum. A Holburne Museum csodás művészeti alkotásokat tár az érdeklődők elé, de rendezvénytermeit különleges ünnepekre akár ki is lehet bérelni, így akár esküvői vacsorát, sőt magát a szertartást is tarthatjátok itt.

Bridgerton forgatási helyszínek a valóságban

A Featherington család birtoka

A sorozatban karnyújtásnyira található egymástól a Bridgerton és a Featherington család otthona, a valóságban azonban igen messze vannak egymástól. Ez utóbbi is Bathban lelhető fel, és több kisebb apartmannak ad helyet, míg a Netflix-produkcióban úgy tűnik, hogy az egészet egyetlen család birtokolja. Működik benne egy múzeum is, amibe bárki beléphet, így akár te is szemügyre veheted közelebbről.

Bridgerton forgatási helyszínek a valóságban

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?