Minden, amit a Bridgerton 3. évadáról eddig tudni lehet

2022. július 21.
Végre megkezdték a Bridgerton harmadik évadának forgatását Londonban. A szerdán kiadott sajtóközleményében a Netflix három új szereplőt és több ismerős arc visszatérését is bejelentette.

A rajongók megnyugodhatnak, a második évad szerelmespárja, Kate és Anthony biztosan vissza fognak térni, de ugyanígy Daphne-t is ismét látni fogjuk a harmadik évadban – azt azonban most még nem tudni, hogy a legidősebb Bridgerton lánynak mennyi szerepe lesz a történetben.

bridgerton-masodik-evad

A 3. évad Colin Bridgerton és Penelope Featherington kapcsolatára fog koncentrálni, és Julia Quinn Mr. ​Bridgerton csábítása (Romancing Mr. Bridgerton) című regénye alapján készül. Ez azt is jelenti, hogy a sorozat most már hivatalosan sem követi tovább az eredeti könyvek sorrendjét. A sorozat producerének, Shonda Rhimesnak terve szerint minden egyes Bridgerton testvér szerelmi történetét fel fogják dolgozni, tehát összesen nyolc évadot fognak elkészíteni.

A sorozat 3. évadának forgatása már el is kezdődött Londonban, a visszatérő szereplők mellett pedig néhány új arc is becsatlakozott a stábba.

Daniel Francis, a Netflix nagy sikerű Maradj mellettem című trhilleréből lehet ismerős, most pedig ő fogja alakítani Marcus Anderson karakterét. Marcus a leírás szerint egy rendkívül karizmatikus férfi, aki azonnal magára vonja egyes ember figyelmét – vagy éppen haragját.

Daniel-Francis

A másik újonc A korona című sorozatból megismert Sam Phillips lesz, ő alakítja majd Lord Debling karakterét. A közlemény szerint Lord Debling egy zseniális lord, szokatlan érdeklődéssel.

Sam-Phillips

Harmadikként James Phoon is bekerült a stábba, aki Harry Dankworth szerepébe fog bújni. Az ő karakteréről elöljáróban annyit, hogy inkább a megjelenésével fogja elbűvölni a környezetét, sem mint az intelligenciájával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Phoon (@jamesphoon_) által megosztott bejegyzés

Végezetül egy rossz hír a rajongóknak: a sorozat készítői direkt kiemelték, hogy Regé-Jean Page továbbra sem fog visszatérni a produkcióba.

A sorozat harmadik évada várhatóan 2023-ban fog visszatérni a képernyőre.

Forrás: Netflix Fotó: Getty Images, Imdb

Olvass tovább!