Váratlanul lefújták a Madonnáról készülő életrajzi filmet – ez lehet az oka

2023. január 26.
Valószínűleg rengetegen várták már a Madonnáról készülő életrajzi filmet, de most úgy néz ki, hogy mégsem valósul meg a projekt.
madonna-luxusingatlan-eladas

Bizonyára sok rajongó fellelkesült, amikor elkezdtek cikkezni a Madonnáról szóló életrajzi filmről. Az ikonikus énekesnőről szóló mozi terve már olyan előrehaladott állapotban volt, hogy állítólag a főszereplő is megvolt már hozzá, most azonban úgy tűnik, jégre kellett tenni a projektet.

A Variety tavaly nyári értesülései szerint az Ozark című sorozatból ismert Julia Garner alakította volna Madonnát – korábban szó volt Florence Pugh és az Eufória Maddyjét alakító Alexa Demi színésznőkről is. Azt is lehetett tudni, hogy Madonna maga akarja rendezni a filmet, és hogy életéből leginkább a zenét, zenei karrierje fontos állomásait akarja megjeleníteni.

Madonna azonban 2023-ban új világ körüli turnéra indul, amiből értelemszerűen következik, hogy nem lesz ideje megvalósítani a filmet. Egyelőre még nem tudni, hogy Madonna később visszatér-e a rendezés tervéhez, vagy esetleg átadja a lehetőséget egy filmes szakembernek – annyi biztos, hogy elég sokan megnéznék a róla készülő filmet.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images