Madonna talpig Gucciban látogatta meg az afrikai árvákat

2023. január 02.
A mostanában leginkább botrányos megnyilvánulásairól ismert énekesnő tetőtől talpig Gucciban látogatott Afrikába, hogy aztán árva gyerekekkel pózoljon.

Madonna egyenesen második otthonának nevezi Malawit, ahonnan négy gyermeket is örökbe fogadott. Most gyerekei társaságában látogatott el az afrikai országba, ahol egyébként a helyi árvaházat és a gyerekek oktatását is támogatja.

Madonna azonban meglehetősen szokatlan szettet választott az utazáshoz: az énekesnő gyakorlatilag tetőtől talpig Guccit húzott, láthatóan gondosan megkomponált szettjében egy látványos kendő, egy mintás kalap és egy méregdrága táska is helyet kapott. Még az olyan funkcionálisnak tűnő darabok is dizájnertermékek voltak, mint terepmintás nadrágja és khaki ingje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a látogatásról készült képeket, ahol több gyerekkel is készített közös fotót. Madonna a közelmúltban leginkább botrányos közösségi médiás megnyilvánulásaival és bizarr szettjeivel hívta fel magára a világ figyelmét: nemrégiben például fűzőben jelent meg lánya zongoraestjén, előtte pedig TikTok-videóban utalt leszbikus identitására, de meztelenkedéssel is sokkolta rajongóit.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!