Madonna lánya szinte meztelenül pózolt karibi nyaralásán

2023. január 23.
Miután novemberben kiadta Go című debütáló kislemezét, Lourdes Leon elutazott lazítani. A kiruccanásról egy merész fotót is posztolt – nem esett messze az alma a fájától!
Madonna lánya szinte meztelenül pózolt karibi nyaralásán

A 26 éves Lourdes nem sokat hagyott a képzeletre, amikor szombaton egy alig takaró ruhában pózolt barátjával és zenésztársával, Eatheaterrel a karib-szigeteki nyaralásukon. Madonna lánya a kiruccanáson egy elöl össze-vissza szaggatott, csupán a mellbimbóját takaró, földig érő ruhába bújt. „A divat művészet, és ezt nagyon tisztelem, de csak egy bizonyos pontig tudok vele azonosulni” – nyilatkozta novemberben a The Cutnak.

Madonna éppen a napokban mondta, hogy anyaként az teszi őt igazán boldoggá, ha látja, hogy minden gyereke megtalálta azt, amiben kiélheti a kreativitását: „Soha nem bátorítottam a lányomat, Lolát arra, hogy zenéljen, vagy a fiamat, Roccót, hogy fessen. De mindig hagytam, hogy szabadon élvezzék a művészetet és a zenét.”

Barátnője, Eatheater, aki az utazásra is elkísérte Lourdest, nagy szerepet játszott a fiatal énekesnő első albumának munkálataiban, ugyanis ő motiválta arra, hogy édesanyja nyomdokaiba lépve megalkossa saját lemezét.

Forrás: People, Fotó: Getty Images