Hírességek, akikből teljesen kiábrándultunk 2022-ben

2022. december 28.
Gázos jogi ügyek, necces instavideók vagy éppen durva odamondások a nyilvánosságban – néhány hírességnek sikerült örökre elásnia magát ebben az évben.

Elon Musk

elon-musk-erdely-buli

Nem mintha az őrült techzseni szerepében tetszelgő Elon Musk bármikor is óriási kedvencünk lett volna, de idén tényleg túlment minden határon. Megkérdőjelezhető munkahelyi kapcsolatai, nők körüli botrányai mellett az apasághoz való hozzáállásais elég ellenszenvessé tette. Idén ráadásul már a Twitteren kiskirálykodik – nem csoda, hogy egy csomó híresség elhagyta a platformot.

Madonna

madonna-felmeztelen

Madonna az év második felében igazi ámokfutást rendezett a közösségi médiában – és nem ritkán a vörös szőnyeges eseményeken is mindenkit sokkolt extrém vagy éppen bizarr megjelenésével. Bugyidobálással utal leszbikus orientációjára vagy éppen melleit teszi közszemlére – teljesen rendben van, ha valaki vicces, merész vagy akár szabados, de nekünk ez már kicsit sok az egyébként elképesztően tehetséges, ikonikus énekesnőtől.

Kanye West

kanye-west-instagram-letiltas-antiszemita

Kim Kardashian exe idén sem fukarkodott a rasszista, antiszemita vagy éppen csak bunkó beszólásokkal. Gyűlöletbeszéd és zaklatás miatt az Instagram is felfüggesztette a fiókját, és még az Adidas is szerződést bontott vele. A legdurvább húzása azonban a volt feleségét, Kim Kardashiant célzó nyilvános zaklatás volt.

Adam Levine

adam levine

A Maroon 5 énekese idén egy Instagram-modellel csalta meg terhes feleségét, és volt annyira pofátlan, hogy még a születendő gyerekét is szeretőjéről nevezte volna el. A botrány kirobbanása után ráadásul kiderült, hogy több nőt is megpróbált felszedni a közösségi médiában (elég gázos szövegekkel).

Olivia Wilde

olivia-wilde-egyedulallo-szulo

A színésznő leginkább a Nincs baj, drágám (Don’t Worry Darling) című filmje körül kialakult botrány kapcsán került be a hírekbe az idei évben. A pletykák szerint Wilde rémes természete megmérgezte a forgatásokat, Florence Pugh állítólag ezért nem akart részt venni a film promoeseményein sem.

Ezra Miller

Ezra Miller

A Beszélnünk kell Kevinről tehetséges gyerekszínésze ma már leginkább csak botrányairól híres. A mindig is dekadensnek és extravagánsnak számító Millerről már korábban is lehetett hallani necces dolgokat (19 éves korában még csak a fű miatt keveredett rendőrségi ügybe), de idén tényleg teljesen elborult: szexszektát alapított, kisgyerekeket cserkészett be, betörést követett el és többször is agresszívan viselkedett idegenekkel. Lehet bármilyen tehetséges, ez már nem fér bele.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!