Madonna mind a 6 gyerekével fotózkodott hálaadáskor

2022. november 28.
Lourdes „Lola” Leonnal, Rocco Ritchie-vel, David Bandával, Mercy Jamesszel és ikerlányaival, Stellával és Esterével töltötte a hálaadást Madonna. Hatalmasat nőttek a gyerekek!

Hálaadáskor el vagyunk kényeztetve fotók és személyes sztársztorik terén. Madonna sem gyakran áll össze az összes gyerekével egyszerre családi fotóra, hogy aztán azt megossza a közösségi médiában, viszont most éppen ezt tette.

A popkirálynő november 25-én osztotta meg a családi Instagram-fotókat. Hihetetlen, hogy elszaladt az idő, ugyanis Lourdes „Lola” Leon 26 éves, Rocco Ritchie 22 éves; David Banda 17 éves; Mercy James 16; az ikerlányok, Stella és Estere már 10 évesek!

Madonna a következőt írta bejegyzéséhez: „Miért vagyok hálás…………” és egy sárga szívecskés emojit rakott hozzá az érzelmi kitöréshez. A családi dress code gótikus volt, Madonna fekete csipkefűzőt, ezüst ékszereket és hullámos vörös hajat viselt. Úgy tűnik, az ikreknek és Lolának kiemelkedő a zenei érzékük, felváltva keverték a lemezeket egy DJ-asztal mögött az este folyamán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Forrás: EOnline

Ezt már olvastad?