Harry herceg és Meghan Markle kínos kitiltást kaphattak Amerikában

2023. július 21.
Harry herceg és felesége a hírek szerint eléggé kihúzták a gyufát néhány embernél, ami nem maradt következmények nélkül.
Meghan Markle és Harry herceg

Harry herceg és Meghan Markle elég sok kellemetlen hírrel kellett hogy szembenézzen az elmúlt hónapokban, de úgy tűnik, a rossz hírek áradata nem akar elapadni. A legfrissebb információk szerint ugyanis a párost kitiltották a montecitoi otthonuk melletti privát klubból, amelynek tagjai voltak. Egy Lady Victoria Hervey nevezetű társasági hölgy elmondása szerint az állhat a kitiltás hátterében, hogy a tagoknak és vezetőségnek elege lett belőle, hogy Meghan a hírverés érdekében paparazzikat szervezett a klub környékére, hogy képeket tudjanak készíteni róluk. Hervey azt is hozzátette, hogy köztudott a párosról, hogy gyakran szivárogtatnak ki híreket paparazziknak arról, hogy hol fognak felbukkanni, bár állításai igazságtartalmát sokan kétségbe vonták.

Meghan és Harry egy díjátadóról távoznak, ami aztán az ominózus "életveszélyes üldözéssé" fajult

Meghan és Harry egy díjátadóról távoznak, ami aztán az ominózus „életveszélyes üldözéssé” fajult

Beszállt a vitába egy helyi illetőségű fotós, aki szerint nem igaz, hogy Meghan fotósokat akar szervezni minden kimozdulására, ő maga is csak véletlenül kapta le a párt a piacon, amikor valójában Katy Perry apjáról akart felvételeket készíteni. Azért is lehet nehéz dűlőre jutni abban, hogy mit gondoljanak az emberek az ügyről, mert korábban egy életrajzi könyvben tényként közölték, hogy feltörekvő színésznőként Meghan valójában szervezett maga köré fotósokat a hírverés érdekében. Ugyanakkor az írók azt is állítják, hogy mikor Harry a képbe került, a nő leállt a fotósok beszervezésével, hiszen szerette volna minél tovább titokban tartani a viszonyukat, hogy minél jobban megismerhessék egymást a média nyomása nélkül.

Forrás: mirror.co.uk   Fotó: Getty Images