Harry herceg összetört a tárgyalóteremben – őszinte volt drámai reakciója?

2023. június 08.
Harry herceg láthatólag megtört, és könnyeivel küszködött tárgyalásán, ahol az állítása szerint meghackelt telefonja miatt nyomoznak. A botrányhős nemes volt barátnőjéről és más intim témákról is beszélt az esküdtek előtt.
Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Újabb nehéz napok vannak Harry herceg mögött, aki ezúttal már a törvény előtt is be akarja bizonyítani, hogy feleségével a média áldozatai lettek. Harry herceg a brit médiaóriást, a Mirror Group Newspaper Limitedet pereli, amiért állítása szerint illegális módokon szereztek információt róla és családjáról: a herceg azt állítja például, hogy a vállalat meghackelte a telefonját is.

Az ügyben az MGN 1996 és 2010 között megjelent 148 Harry hercegre vonatkozó cikkét vizsgálják, melyekről a csoport azt állítja, hogy hiteles és törvényes forrásokból szerzett információt tartalmaznak. Egyedül egy cikk kapcsán ismerték el, hogy törvénytelen módon szereztek adatokat – május 10-én az MGM azt nyilatkozta, hogy egyszeri esetről volt szó, és elnézést kértek Harry hercegtől az incidens miatt.

A tárgyaláson Harry herceg a jelenlevő források szerint láthatólag teljesen összetört, lehajtott fejjel, könnyeivel küszködve vallott a bíró és az esküdtek előtt. Amikor ügyvédje megkérdezte tőle, hogy érzi magát, a herceg állítólag az elmúlt napokban húzódó tárgyalásra reflektálva elcsukló hangot csak annyit felelt, hogy „Nagyon sok volt ez”.

A tárgyaláson egyébként Harry herceg – aki nemrégiben állítólagos autós üldözésével is bekerült a hírekbe – más intim témákat is érintett, beszélt például volt barátnőjéről, Chelsy Davyről is, akit a brit bulvár szerint megcsalhatott együttlétük idején. Harry a párkapcsolatukról annyit mondott, hogy „éretlen volt, nem gondolta át tettei következményét és ostoba döntést hozott”, de azt már nem fejtette ki, pontosan mi volt az az „ostoba döntés”.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images