A Depeche Mode további európai koncerteket jelentett be 2024-re

2023. augusztus 12.
Több mint kétmillió jegy kelt már el a Memento Mori turné koncertjeire, és az észak-amerikai és európai telt házas előadásokat követően a Depeche Mode újabb európai turnédátumokat jelentett be.
A Depeche Mode további európai koncerteket jelentett be 2024-re

A Depeche Mode 2024-ben visszahozza a Memento Mori koncertsorozatot Európába! Budapest is része ennek a turnénak: Depeche Mode koncert az MVM Dome-ban 2024. március 26-án!

A Depeche Mode 29 újabb európai dátumot jelentett be az Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban idén nyáron és ősszel zajló stadion- és arénakoncertek után, amelyekkel a turné 2024-ben is folytatódik.  Így további rajongóknak is lehetősége lesz megtapasztalni a Memento Mori koncertek nyers, érzelmi erejét, amelyet a Rolling Stone magazin „az élet és a zene lenyűgöző ünnepének” nevezett.

Már több mint kétmillió eladott jegyével a 110 állomásos Memento Mori koncertkörút a Depeche Mode egyik leghosszabb turnéja lesz, egyben a 2023-as év egyik legnagyobb világ körüli turnéja.

Több mint 100 millió lemez és 35 millió koncertjegy eladásával a háta mögött a Depeche Mode továbbra is egy folyamatosan fejlődő és egyedülállóan nagy hatású zenei erő maradt. A zenekar 2023. március 24-én, a turné indításával egy időben adta ki a kritikusok által is nagyra értékelt 15. stúdióalbumát, a Memento Morit, melynek első kislemezét, a Ghosts Againt hipnotikus”-nak (Rolling Stone) és pompás, fülbemászó dal”-ként (Revolver) jellemeztek. A rajongók, a kritikusok és más előadók számára egyaránt letagadhatatlan inspirációt nyújtó Depeche Mode továbbra is előrehalad, a Memento Mori albummal és a turnéval újabb fejezetet nyitottak a páratlan és folyamatosan bővülő örökségükben.

A mostani turnén a Depeche Mode ismét együttműködik a svájci Hublot luxusóragyártóval, akik támogatják a zenekar jótékonysági törekvéseit. A turné alatt a Hublot és a Depeche Mode segíti a Conservation Collective-et, amely alapítványok globális hálózata, és amely alulról építkező környezetvédelmi kezdeményezéseket támogat, különös tekintettel a műanyagszennyezés elleni küzdelemre, valamint a hulladékgazdálkodásra és a környezet tisztítására irányuló projekteket. Ezenfelül a Depeche Mode együttműködik a Live Nation Green Nation csapatával is, hogy csökkentse az egyszer használatos műanyagok felhasználását, az élelmiszer és egyéb hulladék mennyiségét, valamint javítsa az újrahasznosítást a turnéhelyszíneken. A partnerségről és a programokról további részletek a hublot.depechemode.com oldalon.

A turnédátumok, jegyértékesítési pontok és jegyinformációk teljes listája elérhető a depechemode.com oldalon. A budapesti koncert kapcsán további információkat a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon találhatunk.