Ryan Gosling karácsonyi Barbie-dalát neked is hallanod kell

2023. december 21.
A filmsztár és Mark Ronson lemezproducer összefogtak, hogy együtt kiadjanak egy Ken kislemezt a Barbie-film ikonikus dala, az I’m Just Ken karácsonyi verziójával.
Ryan Gosling karácsonyi Barbie-dalát neked is hallanod kell

Ryan Gosling elhozza a nekünk az igazi karácsonyi Kenergyt! A Barbie sztárja ismét találkozott Mark Ronsonnal, a film zenei producerével, hogy kiadják Ken The EP kislemezt, amely az eredeti I’m Just Ken című dal új feldolgozásait tartalmazza.

Az ünnepekre pedig egy különleges meglepetéssel is kedveskedtek a rajongóknak, mégpedig a szám karácsonyi változatával. A dalban ezúttal vonósok és egy kórus is kíséri Gosling énekét, aki azt üzeni a szám végén, hogy „Boldog karácsonyt, Barbie, bárhol is legyél!”

Az ünnepi dal mellett a kislemez a szám két másik új verzióját is tartalmazza: egy akusztikus és egy ’70-es évek soft-rock dallamokon alapuló változatot.

A Margot Robbie főszereplésével készült Barbie kilenc jelöléssel vezet a 2024-es Golden Globe díjazottjai között, amelyek közül hármat a legjobb eredeti dal – mozgókép kategóriában tudhat magáénak a filmes crew az I’m Just Ken, a Dance the Night és Billie Eilish által énekelt What Was I Made For? című számokért.

Forrás: People, Fotó: IMDB