Ryan Gosling készített egy teljes halloweeni zenei albumot

2022. október 17.
2009-ben adta ki a Dead Man’s Bones (Halott ember csontjai) című zenei albumát Ryan Gosling egy barátjával, Zach Shieldsszel közösen. Gosling és Shields a Silverlake Zenei Konzervatórium gyermekkórusának közreműködésével készítette el a halloweeni aláfestésnek is tökéletes zenéket.
  • Egy gyerekkórussal közösen készítette el Ryan Gosling és barátja a halloweeni zenei albumát.
  • A kritikusok meglepően pozitívan fogadták a Ryan Gosling kísérteties zenéit, eltérően más színészek zenei szárnypróbálgatásaitól.
  • Egyelőre nincs hír második albumról, de a 2009-es Dead Man’s Bones című album ingyen meghallgatható.

Olyan számok találhatók Ryan Gosling halloweeni zenei albumán, mint a Werewolf Heart (Vérfarkas szíve), My Body’s a Zombie for You (Zombi érted a testem) és a Flowers Grow Out of My Grave (Virágok nőnek a síromon). A legsokkolóbb mégis az, hogy Ryan Gosling zenéi kifejezetten jók. 

ryan-gosling-halloween-album

Ryan Gosling halloweeni zenei albuma meglepően jó

A Rolling Stone magazin értesülései szerint Gosling és Shields 2005-ben találkoztak, amikor mindketten a McAdams nővérekkel randiztak (Goslin Rachel McAdamsszel járt, akivel együtt játszott a Szerelmünk lapjai című filmben, Shields pedig a húgával, Kayleennel.) Bár mindketten szakítottak a párjukkal, Gosling és Shields barátok lettek, amit az is megalapozott, hogy mindketten rajonganak Disneyland kísértetkastélyáért és a családi kísértettörténetekért. (Gosling szülei egyszer azért költöztek el a házukból, mert azt gondolták, hogy kísértetek szállták meg.) Az első szerzeményeiket a barátaiknak adták elő, akik először azt gondolták, hogy csak viccelnek. De nem. Két évvel később Gosling és Shields elkészült a halloweeni albummal. 

Nemcsak kiadták az albumot 2009-ben, de egy 12 állomásos turnét is összehoztak, ahol az adott városok helyi gyermekkórusával közösen léptek fel. Szinte minden hangszeren a duó játszik a lemezen, Gosling például megtanult csellózni hozzá. 

A kritikusok – eltérően sok más színész zenei szárnypróbálgatásával – jól fogadták a Dead Man’s Bonest, legtöbbször gótikus, romantikus és fülbemászó jelzőkkel illették a dalokat. Egyelőre nincs hír róla, hogy második albummal készülne Ryan Gosling, de addig is ingyen hallgathatjuk az első halloweeni albumát.

Forrás: W Magazine Fotó: Getty Images

Olvass tovább!