Ryan Gosling Kennek öltözve énekel, ettől pedig még jobban várjuk a Barbie-filmet

2023. július 11.
A színész a Barbie új előzetesében mutatta meg énektudását.
Ryan Gosling Kennek öltözve énekel, ettől pedig még jobban várjuk a Barbie-filmet

Minden egyes fotóval és előzetessel csak még jobban várjuk a Greta Gerwig rendezésében készült Barbie-filmet. A legújabb trailerben a Kent alakító Ryan Gosling mutatja be énektudását, amint az I’m Just Ken című megható dalban arról énekel, hogy a Margot Robbie által alakított Barbie árnyékában él.

„Úgy tűnik, teljesen mindegy, hogy mit csinálok, mindig én vagyok a második” – énekli érzelmesen. „Senki sem tudja, milyen keményen próbálkoztam, nem tudom megmagyarázni az érzéseimet, és ez őrületbe kerget.”

A színész korábban Jimmy Fallonnak panaszolta el, hogy érintette őt, amiért Kent mindig mindenki mellőzte: „Senki sem játszik Kennel, ember. Soha nem játszottak Kennel. Ő egy kiegészítő, és nem is menő.”

Gosling azt is elárulta, hogy két lánya, a nyolcéves Esmeralda és a hétéves Amada késztette őt arra, hogy elvállalja a szerepet a Greta Gerwig filmjében. „Kimegyek a hátsó udvarra, és tudod, hol találtam Kent, Jimmy? Arccal lefelé feküdt a sárban, egy kifacsart citrom mellett” – mondta a sztár.

Az élőszereplős Barbie-t július 20-tól kezdve játsszák a hazai mozik.

Forrás: Daily Mail, Fotó: IMDB