Új zenei- és gasztrofesztivál indul a Városligetben

2024. január 07.
2024 tavaszán megrendezésre kerül a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivál, amely Budapest egyik legvártabb eseménye, izgalmas és sokszínű programokat kínálva a minőségi zene és a gasztronómia szerelmeseinek – jelentették be a szervezők.
Budapest Garden Fesztivál a Városligetben

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó idén májusban első alkalommal ad otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek. Kivételes zenei élmények, gasztronómiai élvezetek forrása, gyerek és családi programokkal és egyedülálló atmoszférával várnak minket. Magyar és külföldi előadók közül olyan kiválóságok fognak fellépni, mint Karácsony James és zenekara. James, gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Ars poeticája: „A jelenben élek, a jövőbe nézek.” Rendkívüli energiák, örömzene és mindent szaggató lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk a koncertjén.

Karácsony James

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus koncert várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a „Garden Party” című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig hatalmas sikereket aratnak. Élettel teli buli várható. A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az „Európa legnézettebb funkzenekara” címet a mély groove-jával és pocketjével. A funky trió robbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorral érkezik, Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove-rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek. 

The Next Movement

A  későbbiekben még több izgalmas fellépőt hoznak majd a szervezők nyilvánosságra, vagyis hamarosan kiderül a háromnapos fesztivál fellépőinek teljes névsora is. Az biztos, hogy minőségi zenére, ínycsiklandó ételekre és italokra, valamint izgalmas kiegészítő programokra számíthatunk, mindemellett pedig az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd az eseményen.

Fotó: Molek Csaba, Lucia Bedenikova, Rene Mosele