8 téli randiötlet, ami garantáltan felforrósít majd

2022. december 13.
Míg nyáron elég kiülni egy üveg borral a vízpartra, télen kicsit nagyobb szervezést igényelnek a randik. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lehetnének izgalmasak és szexik – mutatunk is néhány tippet!

1. Közös korcsolyázás

Keressetek egy koripályát, és csatoljátok fel a korcsolyákat! Nem baj, ha bénáztok, a közös mozgás biztosan mindkettőtöket felvillanyoz majd, egy kis romantikus szabadtéri forralt borozás után pedig kifejezetten jó lesz majd felmelegíteni egymást…

2. A tökéletes kuckós este

Készítsetek be egy nagy tál popcornt, vegyetek bort vagy főzzetek kakaót, nézzetek romantikus filmet vagy próbáljatok ki valamilyen videójátékot! Az otthoni randinak is megadhatjuk a módját hangulatos fényekkel és finomságokkal, a legjobb pedig, hogy el se kell mozdulni a kanapéról, ha elkap titeket a hév!

teli-randi-szex-tipp

3. Vacsoraparti két főre

Nézzetek ki előre egy izgalmas, különleges receptet, vásároljatok be közösen, aztán főzzétek le együtt a menüt! Nyugodtan válasszatok olyan ételt, amiben nincs rutinotok, fedezzétek fel együtt az új ízeket! Főzés közben ki lehet nyitni egy üveg jó bort is, hogy igazán forró legyen a randi hangulata.

4. Piknik a lakásban

Gyújts gyertyákat, kapcsold be a karácsonyi fényeket, told el a bútorokat, és teríts piknikplédet a nappali közepére! Készülj romantikus piknikkosárral, lágy zenével és varázsoljatok igazi piknikhangulatot a tél közepén is. Így ráadásul a hangyák miatt sem kell majd aggódnotok.

5. Mozgás együtt

Menjetek el egy jógaórára vagy próbáljatok ki olyan izgalmas sportokat, mint a falmászás. A sport endorfint szabadít fel, így biztosan meghozza a kedveteket egy kis levezető testmozgáshoz a hálószobában!

6. Retró mozizás

Bár már nem olyan könnyű autós mozit találni, szerencsére még létezik ez a retró intézmény. Az autós mozi nem véletlenül a forró randik szimbóluma, hiszen saját autójának szeparált terében mindenki azt csinál, amihez éppen kedve szottyan. Mindenképpen olyan filmet válasszatok, aminél nem sajnáljátok, ha lemaradtok egy-két jelenetről.

7. Wellness otthon

Ez ugyan nem feltétlenül első randis javaslat, de ha már kicsit jobban megismertétek egymást, szuper lehet egy romantikus házi wellnesst tartani. Ha van megfelelő méretű fürdőkádatok, engedjetek illatos, habos vizet, fürödjetek meg együtt, vacsorázzatok köntösben és kényeztessétek egymást érzéki, olajos masszázzsal!

8. Szexi szerepjáték

Szintén kicsit előrehaladottabb kapcsolatokhoz és kifejezetten merészebb pároknak javasolt a szerepjátékos randi. Találkozzatok egy előre megbeszélt bárban, de bújjatok idegenek bőrébe. Próbáljátok ki, milyen más emberként viselkedni, és nézzétek meg, hová vezet így az este!

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!