Értelmetlen szerelmi szálak, amik majdnem az egész sorozatot tönkretették

2024. január 14.
Vajon tényleg Aidan mellett kellett volna maradnia Carrie-nek? Eláruljuk, szerintünk miért volt már az elejétől fogva értelmetlen a kapcsolatuk.
Értelmetlen szerelmi szálak, amik majdnem az egész sorozatot tönkretették

Valószínűleg mindannyiónkkal előfordult már legalább egyszer, hogy egy egyébként szórakoztató sorozatot azért kaszáltunk el – vagy kaszáltunk el majdnem –, mert egyszerűen nem voltunk képesek tovább asszisztálni a sztori értelmetlen, vagy egészen felháborító szerelmi szálához. Egy össze nem illő páros még a legizgalmasabb történetet is hiteltelenné, valamint teljesen élvezhetetlenné tudja tenni – ez történt az alábbi esetekben is.

Barney és Robin (Így jártam anyátokkal)

 

Tagadhatatlan, hogy Barney Stinson volt a sorozat egyik, ha nem a legviccesebb karaktere, de ettől függetlenül muszáj belátni, hogy férfiként Barney egy szemétláda volt. Egy olyan pasi, akit egyetlen jóérzésű nőnek sem mernénk ajánlani.  Egy szó, mint száz, Robin Scherbatsky sokkal jobbat érdemelt volna nála. Lehet, hogy egy ponton szerették egymást, de még a szerelem sem elég ahhoz, hogy egy ilyen férfi mellett meg tudjon maradni valaki.

Joey és Rachel (Jóbarátok)

 

A sorozat készítőinek az egyik legrosszabb döntése volt, hogy összehozták Joey-t és Rachelt a sorozat 9. és 10. évadában. Amikor Joey először esett bele a terhes Rachelbe, az még igazából egy cuki plátói dolog volt. Végre valahára a személyisége miatt tetszett meg Joey-nak egy nő, és nem csak a szexre hajtott. Ám később a kapcsolatuk elképesztően kínosra sikeredett. Még nézni is rossz volt őket. Az egész románcnak csak az volt a lényege, hogy végül kiderüljön, ők ketten együtt soha nem tudnának működni.   

Spencer és Caleb (Hazug csajok társasága)

 

A rajongók imádták Calebet és Hannát együtt, ráadásul Hanna mellett Spencer volt az egyik legszimpatikusabb lánykarakter. Spencer népszerűségi indexe a nézők körében érthető módon rohamosan zuhanni kezdett, miután összejött Calebbel. Teljesen felesleges volt őket összehozni, a kapcsolatuknak csak annyi az eredménye, hogy a rajongók kiborultak és kiábrándultak a sorozatból.

Blair és Dan (A pletykafészek)

 

Tény, hogy ők voltak a csapat két legokosabb tagja, mindketten rajongtak az irodalomért és a régi filmekért. Ám párként egyszerűen nem tudtak működni. Lehet, hogy Blair maga mögött tudná hagyni a brooklyni neveltetését, de egy ennyire kifinomult lány soha nem tudna igazán beleszeretni egy olyan pasiba, akinek ennyire… más a stílusa. Azt kívánjuk, bárcsak maradtak volna barátok, ahelyett, hogy belementek egy ilyen kínos kapcsolatba.

Rory és Logan (Szívek szállodája)

 

Rory édesanyja is gazdag családból származott, szóval csak idő kérdése volt, hogy mikor fog Rory összejönni egy pénzes sráccal. Nos, Rorynak sikerült megtalálni a leghitványabb gazdag pasit mind közül. Csak hogy felsoroljuk Logan néhány „érdemét”: lefeküdt a nővére összes koszorúslányával, letartóztatták miatta Roryt, és úgy összességében is nagyon rossz hatással volt rá. Vitathatatlan, hogy Logan volt a sorozat legborzalmasabb férfi karaktere.

Aidan és Carrie (Szex és New York)

 

Persze Biget is gyakran szokták szidni, mondván, hogy nem vele kellett volna Carrie-nek a sorozat végén összejönni, de azt is érdemes lenne  belátni, hogy valójában Aidan sem volt Carrie-hez való. Bármennyire is szerették egymást, volt egy egyszerű oka annak, amiért soha sem lehettek volna boldogok egymás mellett: Aidan mindig azon igyekezett, hogy Carrie-t a saját ízlésére formálja.

Míg Aidan egy egyszerű, szelíd srác volt, aki imádta a természetet és a vidéket, Carrie egy ízig-vérig nagyvárosi nő, akinek a nyüzsgés az élete. Két ennyire más beállítottságú ember hosszú távon nem tud boldog lenni egymással. 

Fotó: Imdb